in

Jamie Dornan: Dakota me naučila da skidam donji veš

Promovišući treći nastavak franšize 50 nijansi – sivaJamie Dornan je detaljno objasnio kako ga je koleginica Dakota Johnson naučila zavodljivim pokretima rezervisanim za spavaću sobu.

„Mislim da je Dakota bila brža u davanju uputa od reditelja“, izjavio je Jamie i dodao kako ipak postoji seksi način da se skine donje rublje. Kako publika ne bi ostala u neznanju, gospodin Gray je podelio savet demonstrirajući ga, u čemu mu se pridružio i Conan O`Brien.

„Postoji senzualniji način, a to je da se palčevi stave s unutrašnje strane gaća i zatim laganim pokretima spustite ih dole“, pojasnio je Jamie.

Ovo nije prvi put da je glumac otvoreno progovorio o razlikama između njega i lika kojeg glumi, pa je nedavno u razgovoru za Elle pojasnio zašto se u filmu ne skida do kraja.

„U filmu često vidite moju zadnjicu. To mi ne smeta. Takođe često vidite Dakotine grudi. Ja bih pokazao svoje grudi da ih imam. Jednostavno mislim da ne treba da pokazujemo sve ostalo ukoliko nije bitno za priču“, otkrio je Jamie i dodao kako ipak ne snimaju film za odrasle, uprkos tome što mnoštvo ljudi misli tako.