in ,

Probali su odnose kao u filmu 50 nijansi sive – komšije zvale policiju!

Grube seksualne igrice pretvorile su se u pakao nakon što je Lucy Archer zaboravila sigurnu reč koja je glasila „kuvalo za jaja“.

Dean Wilkins je svoju ljubavnicu Lucy ošamario i udario pre nego što je samo u grudnjaku istrčala na ulicu. “Bez brige, samo se igramo”, doviknuo je on nakon toga šokiranim komšijama. Neko je ipak pozvao policiju, a Lucy su zatekli krvavog nosa, otečenog obraza, počupane kose, iščašenog ramena i s tragovima gušenja na vratu.

Wilkins je na sudu rekao da se zaprepastio kad je shvatio da ona ne glumi, nakon čega se sam predao policiji.

Šest dana ranije ona mu je navodno rekla da bi voljela da je on “otme i zaveže za drvo”, a u noći kad se sve to dogodilo njih dvoje su pili alkohol i konzumirali kokain.

Par, koji se upoznao na Tinderu, redovno je snimao grubi seks i na snimcima se vidi kako udaraju i šamaraju jedno drugo tokom odnosa. Sigurnu reč smislili su nakon što joj je on jednom prilikom gurnuo prste preduboko u grlo.

https://www.youtube.com/watch?v=R0gRb8TYLfc

“Nikad se ni jedno od nas nije žalilo da je nešto previše grubo. U stvari, hteli smo to podići na viši nivo”, ispričao je Dean na sudu. “Puna sam modrica”, napisala mu je u jednoj poruci dve nedelje pre ove situacije. On je objasnio da je mislio da je ona samo htela da se pohvali.

Sud je odlučio da je žena ipak pretrpela povrede tokom seksualnih igrica na koje nije pristala, pa će Wilkins biti osuđen u toku ovog meseca.