Večeras je premijera filma 50 nijansi: oslobođeni

Treći i poslednji nastavak ljubavne priče koja je zaintrigirala ceo svet, film 50 nijansi: oslobođeni, premijerno će biti prikazan 7. februara u bioskopima širom Srbije i Crne Gore, a u svakom od ovih bioskopa traži se karta više i otvaraju se dodatne dvorane u kojima će se održati premijerne projekcije.
U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, film će premijerno biti prikazan u (trenutno) pet dvorana, a svi posetioci moći će od 19:30 časova da uživaju u muzici iz filma i prigodnom koktelu, upriličenom za svečanu premijeru! Mnoge javne ličnosti posetiće bioskop Cineplexx Ušće i prošetati crvenim tepihom. U bioskopu Tuckwood Cineplex, u saradnji sa radiom Naxi, od 19:30 časova takođe će biti organizovan koktel za sve ljubitelje ove filmske priče. A priča je dobro poznata… Anastazija Stil i Kristijan Grej su par čija će strasna ljubav u ovom delu biti krunisana brakom. Ana će DA izgovoriti u prelepoj venčanici kreatorke Monik Lilije, a neodoljivi gospodin Grej obećao joj je večnu ljubav i sigurnost. Međutim njihov idiličan život naići će i na prepreke i izazove. 
Jamie Dornan Dakota Johnson vraćaju se kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine!

POSLEDNJE VESTI