in

Čik pogodite ko je njen najveći heroj i na šta je najviše ponosna?


Beyonce-smiles-with-Jay-Z-and-daughter-Ivy-Blue
Nasmejana Beyonce sa suprugom Jay Z i kćerkom Ivy Blue (Foto: Reuters)

Popularna Beyonce je prodala više od 118 miliona diskova i osvojila je 20 Grammy nagrada, ali ako je upitate šta joj je najdraže u životu ona će vam ponosno odgovoriti da je to njena kćerka Ivy Blue. Ona nije izostavila ni da kaže šta za nju znači njena majka.

„Od svega što sam postigla u životu sa sigurnošću mogu da kažem da sam najponosnija što sam rodila moju kćerku, Ivy Blue“, rekla je za Garage magazin pevačica.

Beyonce
Mama i mezimica (Foto: Twitter)

Vlasnica hita Single Ladies nije izostavila ni da pomene koliko je njena majka uticala na njen život. „Moj najveći heroj je uvek bila i biće moja majka. Ona me je naučila da se brinem o drugima, i da uvek radim napo**o i pametno“, objasnila je žena Jay Zia, pa je potom dodala: „Sve što znam o majčinstvu naučila sam od mame. Moja majka je sestru i mene naučila poverenju i da treba uvek da budemo zahvalne.“

Beyonce and Tina Knowles Wireimage
Pevačica i njena majka Tina Knowles (Foto: Wireimage)

I nakon skoro dve decenije bavljenjem muzikom, vlasnica hita Drunk on Love ne planira još da ide u penziju. Nprotiv, ona će ove godine krenuti na još jednu turneju. „Vremenom sam naučila da se fokusiram na stvari na koje želim da trošim svoje vreme“, rekla je ona, pa zatim nastavila: „Ne moram više da trpim pritiske drugih ili da slušam kako šta treba da uradim. Sama sebe guram dovoljno. Volim da sam uključena sto posto u svaki moj projekat i sada sam srećna što mogu to i da učinim.“

garage
Naslovnica ‘Garage’ magazina (Foto: Instagram)

Podsetimo se, ovo nije prvi put da je Queen Bey, koji su zli jezici optužili da je Ivy dobila uz pomoć surogot majke, otvoreno pričala o rođenju svoje jedinice. „Tokom svoje trudnoće, ja sam osećala vrlo snažnu vezu sa svojim detetom. Tokom kontrakcija osećala sam se kao da guram svoje dete kroz vrlo teška vrata. Samo sam mislila kako malo slabašno novorođenče radi svoj posao i nisam imala vremena da osećam bol… Nas dve smo komunicirale. Znam da to zvuči ludo, ali ja sam osetila tu komunikaciju“, rekla je ona sad već davne 2013. godine za Vogue.