Prati nas

Hot!

Cipelarnik od zlata Mariah Carey

Cipele, cipele i samo cipele! (foto: Instagram)

Cipele, cipele i samo cipele! (foto: Instagram)

Ako se to, kolika ste diva u Holivudu, meri po broju zlatnih cipela koje držite u ormanu, onda bi slavna pevačica Mariah Carey bila jedna od najvećih.

Pevačica je fanovima prošle nedelje preko fotografije na svom Instagram profilu dozvolila da zavire u najomiljenije mesto u njenom luksuznom apartmanu u Njujorku, a morate priznati drage dame da će vam ovaj prizor ostaviti usta širom otvorena.

Naime, moto Mariah u pogledu mode definitivno glasi ‘što više, to bolje’, pa se tako pohvalila izgledom svog ormana na čije se 24 police nalazi svega 95 pari zlatnih cipela i sandala (nije nas mrtelo da brojimo), plus 4 police dubokih zlatnih čizmi.

Nema sumnje da će broj u njenoj kolekciji da raste iz dana u dan, budući da nova zverka, milijarder James Packer, sa kojom je trenutno u vezi, ima dovoljno zeleniša da Mariah kupi još mnogo Manolo Blanhik zlatnih cipelica.

Još više razloga za slavlje i prilike da nazdravi šampanjcem ima ova slavna 45-godišnja pevačica, koja će već sledećeg meseca, tačnije 5. avgusta, dobiti svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

1 komentar

1 komentar

  1. sssara

    29. 07. 2015. at 00:28

    Kako je propala boze

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top