Coby otkriva: Nataša Bekvalac je zahvalan kupac

Reper i producent Slobodan Veljković Coby važi za najtraženijeg proteklih meseci, a oktobar je obeležila njegova saradnja sa Natašom Bekvalac na numeri Mala plava.

U interjuu za Svet, Coby otkriva da nije očekivao saradnju sa plavokosom pop zvezdom.

“Prezadovoljan sam kako je prošla Mala plava i sada idemo dalje, radimo novu pesmu. Nisam siguran da li smem bilo šta da pričam, ali najluđa je do sada. Bukvalno ništa luđe i bolesnije nisam čuo do te pesme. Nataša je dobila neku novu energiju, a ja volim da se prilagodim drugim ljudima umesto da sebe guram u prvi plan. Nataša je zaista ekstra, ona je, što se kaže, zahvalan kupac. Nisam ni pomišljao da ću ikad sarađivati s njom, ali ona me je pozvala. Nisam se zaista nadao tom spoju,” priča on i otkriva koja njegova pesma nije prošla onako kako je očekivao.

“Iskreno, krivo mi je što Stojina pesma Čista hemija nije prošla tako dobro kao Natašina, ali to je zato što ljudi odavde nisu prepoznali ono što smo mi želeli“, kaže Coby.

Pre Nataše on je radio i sa Teodorom Džehverović – njihov duet Rari postao je veliki hit, u kome sempluje čuvenu pesmu sa početka ovog veka, To mi radi. Ne mogu da poredim Teodoru i Natašu, svaka donosi svoju energiju i tu nema poređenja koja je bolja, lepša ili nešto treće,” iskren je on.

Iako bi mnogi smatrali da su mu Buba Corelli Jala Brat konkurencija, on to demantuje. “Buba i Jala su moja braća, nema tu konkurencije, mi reperi se uvek pomažemo i najjači smo na svetu. I sa Rastom sam u korektnim odnosima, znamo se deset godina. Rasta mi ne bi zamerio kada bih radio sa Anom Nikolić, ako mogu bratu da stavim pare u džep, što da ne. To bi bila dobra saradnja i dobar spoj,” proča Coby.

Povezane vesti

Back to Top