Prati nas

Extra

Da li će brak Beyonce i Jay Z-ja opstati nakon ‘Lemonade’?

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nakon što je Beyonce objavila svoj poslednji projekat Lemonade, u kojem je javno priznala aferu svog supruga Jay Z-ja, mnogi su se pitali da li će se poznati par razvesti. Izvor blizak ovog porodici ima odgovor.

“Beyonce i Jay zaista rade na svom braku. Jay konačno pronalazi vremena za Beyonce i svoju porodicu”, rekao je izvor za E! News: “Njena turneja je zbližila Jaya i Beyonce. Jey je bio na gotovo svim njenim nastupima”.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Iako je stabilnost ovog braka večito pod znakom pitanja za javnost, naročito sada kada ih ne viđamo često zajedno, najpoznatiji par na muzičkoj sceni odvano nije imao bolji odnos. “Njih dvoje su ponovo počeli da izlaze zajedno. Posećuju njihove omiljene restorane u Njujorku. Išli su na romantično krstarenje i imali priliku da dan provedu zajedno srećni i nasmejani. Trenutno su zaista srećni kao par. Beyonce i Jay su ponovo pronašli ljubav i to je očigledno svima koji ih redovno viđaju”, završio je pomenuti izvor.  

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

2 komentara

2 Comments

  1. Metalika

    15. 06. 2016. at 19:15

    Naravno da će im brak opstati.Uspjeli su da prodaju maglu kao i svaki put do sada za nekoliko dobrih desetina miliona i sad samo da sjednu i uživaju dok glupe narodne mase razbijaju glavu ko je koga prevario i ko je becky with good hair

  2. ana

    16. 06. 2016. at 10:16

    mene ovaj lik neodoljivo podseca na mimi oro tj. simpanzu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top