Search
Close this search box.

Da li je Beyonce novom pesmom priznala prevaru Jay Z-ja?

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

(foto: WENN)

Na radost mnogobrojnih fanova, pop zvezda Beyonce, izdala je novi album pod nazivom Lemonade, kao i istoimeni mini-film.

Na albumu se nalazi i nekoliko pesama koje govore o preljubi i drugim ljubavnim problemima, zbog čega su mediji počeli da nagađaju da se neki delovi pesama zapravo odnose na modnu dizajnerku, Rachel Roy, koja je, navodno, pre nekoliko godina bila u vezi sa Beyoncenim suprugom Jay Zijem. Upravo zbog te afere je, prema pojedinim navodima, došlo i do čuvenog napada u liftu 2014. godine nakon Met gala večeri između repera i pevačicine sestre Solange.

Rachel Roy (foto: WENN)

Beyonce u jednom od stihova pesme Sorry kaže: „On me želi samo kada ne može da me ima; bolje neka pozove Becky koja ima lepu kosu.“ Glasine je još više podgrejala fotografija koju je Rachel objavila na Instagramu i komentari u kojima spominje svoju „lepu kosu“, a ubrzo je i zaključala svoj profil.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

42-godišnja dizajnerka se takođe oglasila i na Twitteru, napisavši: „Poštujem brakove, porodice i snagu. Ono što niko ne treba da toleriše je nasilje bilo kakve vrste“.

https://twitter.com/Rachel_Roy/status/724279585613963265

Uprkos svemu tome, Beyonce i Jay Z nikada nisu potvrdili ni demantovali glasine o prevari.

Na kraju mini-filma Lemonade, u kome se pojavljuje i njen suprug, Beyonce peva o oproštaju, što nam govori da u ovoj priči ipak ima barem malo istine.

POSLEDNJE VESTI