Prati nas

Vesti

Da li je ona kriva za Darkov udes? Iskrena ispovest Ane Sević

Posle stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo folk pevač Darko Lazić, njegova još uvek zakonita supruga, pevačica Ana Sević, prihvatila je poziv Ognjena Amidžića i prvi put stala pred kamere Televizije Pink, u emisiji AmiG šou u kojoj se ekskluzivno osvrnula na medijske natpise o Darkovom zdravstvenom stanju.

‘’Svašta se piše, ja ne želim da ulazim u detalje zaista, kao što do sada nisam bila ta koja je davala izjave. Njegovo zdravstveno stanje imaju pravo da komentarišu samo njegovi ovlašćeni doktori, nije vreme ni mesto da se od takvih stvari pravi senzacija’’, kaže Ana.

O Ani se ovih dana svašta pisalo, a jedan od naslova koji ju je šokirao i pogodio jeste onaj u kojem se pominje da je odmah posle nesreće želela da naplati osiguranje od osiguravajuće kuće, zbog čega je naišla na brdo negativnih kritika.

‘’Ovo je strašna stvar, strašan naslov, pre svega neistinit. Dogodilo se to da sam uplaćivala životno osiguranje za njega i celu porodicu i nekih sedam dana posle nesreće, kada su me pozvali iz osiguravajuće kuće kao njegovu zakonitu suprugu, da vide šta se dešava sa svim tim, dobila sam informaciju da od toga nema ništa. Bile su priče oko tih bolničkih troškova, ali to ne bih da delim sa javnošću’’, prokomentarisala je celu situaciju.

Takođe, spekulisalo se i da je Ana pokušala da stopira dobrovoljno davanje krvi za Darka, zbog čega su pevačicu mnogi javno osudili.

‘’Ovo je najmonstruoznije što sam ikada o sebi pročitala. Ne znam kome je bio cilj da se ovakve stvari objave, ne znam kako da prokomentarišem ovakvu stvar napisanu. Mogu samo da objasnim šta se desilo tog dana – mislim da je to bio drugi dan. Bila sam u bolnici u tom trenutku, kada je krenuo taj spin da Darku treba krv. Pritom, pisalo je da Darku treba bilo koja krvna grupa. Stajala sam pored njega u šok sobi, svi prisutni su mi rekli da to nije tačno, da ima dovoljno jedinica krvi. Takođe sam u razgovoru Darkovih roditelja saznala da može da dobije krv od njegovog oca i brata, i od mene, zlu ne trebalo. Krenula je panika, organizovanje, što je divno, zaista predivno, ali to zaista u tom trenutku nije bilo potrebno. To je informacija koju sam dobila licem u lice, u šok sobi. Objavila sam da krv ne treba i da, ukoliko bude bila potrebna, da ću ja to prva objaviti’’, izjavila je pevačica.

Ona se oglasila i povodom glasina da ona indirektno prouzrokovala Darkov udes, jer je pevač bio uzbemiren vešću da je pevačica verena. Ona je demantovala i te glasine, dodajući i da je od Darka saznala da ni on nije veren, iako se o tome već neko vreme piše. Izjavila je da je Darkovu devojku tek sada prvi put upoznala i da nema ništa protiv nje.

3 komentara

3 Comments

 1. Nina

  07. 11. 2018. at 22:02

  Tolika frka oko narkomana i alkoholicara, koji godinama vozi bijesna kola bez vozacke dozvole i pojasa, a onda ona na kraju ona ispade kriva za sve, uf.

 2. Lazar

  08. 11. 2018. at 00:16

  Da je bio pametan (ko što nije)pa da se držao ove mudre žene koja uz čiju podršku je mogao daleko da dogura. Ali lakše je biti klošar, alkoholičar i narkoman nego negovati svoj talenat od Boga dat

 3. Bandžo

  08. 11. 2018. at 11:59

  Ona je ku*va! Darko je bio poročan već kad su se smuvali ALI on je bio zvezda u usponu, pun para i naravno to joj nije smetalo da on voli da se “baškari” a kad je bilo para sve manje i manje ona se odlucila za razvod..i jos stan hoce da mu otme sto ga je on kupio svojim parama. Ana je fufa koja bi leba bez motike.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top