in

Da li Khloe krivi Kylie za aferu Jordyn i Thristana?


Dečko Khloe Kardashian navodno je prevario rijaliti zvezdu sa najboljom drugaricom Kylie Jenner, Jordyn Woods, zbog čega su se mnogi pitali kako je to uticalo na odnos sestara.

Izvor blizak porodici otkriva afera nije pogodila samo Khloe, već i Kylie, koja je zbog ove situacije izgubila jednu od najbližih osoba. Na nju nije gledala kao na drugaricu, već kao na sestru, zbog čega ju je primila u svoj dom. Ipak, nakon skandala ju je izbacila iz kuće.

„Jako je jako uznemirena. Verovala je Jordyn za sve“, priča izvor.

Iako je situacija jako delikatna, skandal nije uticao na odnos između Khloe i Kylie. „One su u redu. Sestre su. Uvek će voleti jedna drugu. Khloe zna da Kylie nema ništa sa tim. Kylie je zauzeta ćerkom, nema ništa sa Jordyn i njenim aferama“, priča izvor.

People magazin piše da se Jordyn jako kaje zbog svega što je uradila i da pokušava da ispravi stvari.

„Jordyn pokušava da dobije Khloe, Kylie i celu porodicu kako bi se izvinila. Želi da popravi stvari. Zna da je napravila grešku. Celu noć je provela plakajući sa majkom i sestrom“, priča izvor.

Podsetimo, sajt Hollywood Unlocked javio je da je par raskinuo nakon što je Khloe saznala da ju je Tristan prevario sa Jordyn. Na Dan zaljubljenih, Tristan je sa 21-godišnjom devojkom napravio zabavu u domu u Los Anđelesu, gde su gosti primetili da su više nego intimni.

Košarkaš je na twitteru tvrdio da je sve izmišljena vest, iako je tvit ubrzo obrisao. Sa druge strane, Khloe je ostavila niz besnih emotikona ispod ove vesti na Instagramu, dok ju je prijateljica Malika podržala, napisavši u komentarima “Činjenice.”

Iako činjenica je Tristan prevario Khloe nikome nije iznenađenje, svi su zapanjeni jer je to uradio sa Jennerovom bliskom prijateljicom. Mlada devojka bila je bliska sa celom porodicom čitavog života, ali oni su sada ljuti na nju. “Cela porodica je rešila da je otpiše,” kaže izvor i dodaje da je ona danima demantovala da se išta dogodilo.

loading...