Dado Polumenta: Žena me podržava!

Sa snimanja novog spota!

 

Sa snimanja novog spota!

Nakon juče objavljene priče o Dadi Polumenti, koju su plasirali neki beogradski mediji, a koju smo i mi preneli, u našu redakciju stigao je demanti iz tima popularnog folk pevača.

Sam Dado odbacio je glasine da mu supruga ne da da se pojavljuje u javnosti i nastavi svoju pevačku karijeru.

“Pojedini mediji pokušavaju netačnim navodima poboljšati svoj rejting ili posetu, a devalvirati moj uspeh na privatnom i poslovnom planu. Ja nikada nisam više radio, prvenstveno zahvaljujući podršci moje voljene supruge, ali i krugu najbližih prijatelja i saradnika. Selma me je upoznala onakvog kakav jesam, a činjenice da ima muža koji je uspešan u svom poslu čini je sretnom, a svaki moj uspeh je i njen uspeh”, kaže pevač u izjavi za naš sajt.

Dado Polumenta je u poslednjih mjesec dana nastupio u čak pet evropskih zemalja i desetak metropola, gde su njegovi verni fanovi punili dvorane do poslednjeg mesta, ističu iz njegovog tima. Tako je Međunarodni dan žena, 8. mart Dado proslavio sa pripadnicama lepšeg spola u prestižnom klubu Hot-Spot u Štutgartu.

Dado sa prijateljima na snimanju spota

Ono što je još novo kod ovog pevača je i snimanje spota za pesmu Nijedna kao ti u kom je učestvovala poznata srpska manekenka Aleksandra Đorđević. Spot potpisuje produkcijska kuća IDJVideos, pod vodstvom Andreja Ilića i Đorđa Trbovića.

Spot za ovu pesmu je još jedan u nizu visoko budžetnih spotova Dade Polumente. U spotu je korišćena najsavremenija oprema za video produkciju i rasvetu, a u spotu se pored Dade Polumente i poznate manekenke, pojavljuje i nekoliko Dadinih dobrih prijatelja, kao i njegov venčani kum i menadžer, Edin Rovčanin.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top