Danas je milionerka: Jennifer Lopez jedno vreme živela skoro kao beskućnica

Planetarno popularna muzička zvezda, Jennifer Lopez važi za jednu od najuspešnijih žena današnjice, iako njena prošlost nije ni približna životu kakvim sada živi.

Naime, Jennifer je rođena 24. jula 1969. godine u Bronksu, predgrađu Njujorka. Njeni roditelji su Portorikanci, a svoju bliskost sa majkom je uvek ponosno isticala.

Detinjstvo je provela u malom stanu i u lošoj finansijskoj situaciji, prenosi portal nova.rs

Završivši srednju školu, našla se na velikom raskršću i pred velikom odlukom. Njena majka je želela da upiše koledž, dok je Jennifer imala potpuno drugi plan.

Kada je roditeljima saopštila da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobilja podršku kakvu je očekivala, zbog čega u tom trenutku nije bila u dobrim odnosima sa majkom, ali kako kaže danos joj je zahvalna na svemu.

Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je, “Nemoj više nikad da me zoveš dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš”. I ojačala sam,” ispričala je J Lo.

“Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio,” rekla je pevačica jednom prilikom.

Povezane vesti

Back to Top