Danica Drašković biće novi predsednik upravnog odbora „Telekoma“

Fatalne su kombinacije proizišle iz frankenštajnski sastavljene Vlade Srbije. Najnoviji šok je vest da će Danica Drašković biti na čelu upravnog odbora Telekoma. Nakon drvlja i kamenja koje se sručilo na nju, izjavila je da „ne vidi problem, jer u Srbiji su na nekim dobrim položajima ljudi kojima je to prvo radno iskustvo, pa onda šta ima veze što ona dolazi na takvo periferno mesto“. U celu priču se umešao i Velja Ilić koji je ironično izjavio da je Danica Drašković „pravi stručnjak za takvu poziciju“, na šta je ona opljuvala njega nazad rečima „od njega sam sigurno veći stručnjak“. Srbija…

9 Responses

  1. XE,XE,XE,XE,XE,XE,XE!!!!!!!!!!!!!!! MISLIM DA JE AUTOR OVOG SAJTA, TJ. “TRACARA“, PISMENIJA OD TEBE MNOGOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! NE ZNAS DA KOPIRAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ovo je strasno! Jedna isfrustirana i nedo*ebana baba.Ovo je hocu pa hocu! Samo me cudi zar nema nezapioslenih ljudi? Ona je penzioner!I to psihicki bolesna. U drugim zemljama …takvi ne smeju da stave potpis na nikakav dokument bez pratioca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI