in

Daniel Newman priznao da je gej

(foto: Instagram/danielnewman_)
(foto: Instagram/danielnewman_)

Zvezda serije The Walking Dead Daniel Newman odlučio je da je došlo vreme da stavi tačku na sva nagađanja i da konačno prizna javno da je homoseksualac.

„Priznajem da sam gej i ponosan sam zbog toga. Volim vas sve. Budite i vi ponosni na sebe. Ovom svetu smo svi potrebni, baš ovakvi kakvi jesmo“, napisao je Newman na Twitteru, a zatim dugo odgovarao na sva pitanja pratilaca ili im pružao podršku nakon što je saslušao neke njihove životne priče.

Nakon neverovatnog broja tvitova, glumac kog smo imali prilike da gledamo i u serijama The Vampire Diaries Homeland, shvatio je da ne može da odgovori baš svima lično, pa je snimio video zahvalnice i objavio ga na Instagramu. 

U spomenutom videu Daniel je otkrio da je odlučio da prizna da je gej nakon što mu se jedna od radnica u prihvatilištu za LGBT tinejdžere koje su roditelji izbacili iz kuće, u kom je Newman volontirao, zahvalila zbog nesebične pomoći centru, iako nije gej. U tom momentu je shvatio, kako sam kaže, da mora da prizna celom svetu istinu o sebi.

Thanks for all the love from around the world! Share this & write “ #OUTANDPROUD“ in your social media to support Message me if you need someone to talk to! WATCH FULL VIDEO ON: https://t.co/nVt9pz3zes

A post shared by DANIEL NEWMAN (@danielnewman_) on