Danilo Ikodinović proglašen krivim!

Svi znate za nesreću koja se desila vaterpolisti Danilu Ikodinoviću, kad je na Zrenjaninskom putu vozeći svoj motor u alkoholisanom stanju doživeo tešku saobraćajnu nesreću i umalo  izgubio život. Danas je stigla presuda koja kaže da je Dača kriv zbog ugrožavanja javnog saobraćaja i sud u Novom Sadu mu je izrekao novčanu kaznu od 70.000 dinara. Sud mu je takođe zabranio upravljanje motorom narednih 8 meseci… Danilo Ikodinović je ostao pri svojoj izjavi da se ničega vezanog za nesreću koja se desila, ne seća.

danilo-ikodinovic

15 Responses

  1. trebalo je da ga kazne mnogo strozije, jer je svojim ponasanjem odnosno voznjom motora u takvom stanju (ako je istina) mogao da napravi udovicu od svoje zene i sirocice od svoje dece! nadam se da ce sledeci put dobro razmisliti…..

  2. ma sta je to za njih,bre!!!vazno je da nikog nije ubio i da je on ostao ziv!!!

  3. e on i nata su najboji i najlepsi par i zauvek ce to ostati samo mogu da ih pohvalim i da mi je drago sto je ikodinovic preziveo i sto nije kaznjen zatvorom…

  4. DA SAM TO JA URADILA…VEC BI PEVALA IZA RESETAKA…NIJE U REDU! DRAGO MI JE STO JE ZIV,ALI NEKA GA ADEKVATNO KAZNE ZA TO!

  5. Potrebno je kazniti svakoga ko kaznu zasluzuje.Sve ostalo deluje bljutavo.

  6. Nije trebao da vozi ako je pijan.A gde je on to popio?Niko to ne pita!Trebali su da ga oderu min. 2000evra,a ne 70.000 din.I nikad da mu nedaju da vozi motor.

  7. neko ko je odigra 304 utakmice i postigne 299 golova ne moze se isto tretirati kao neka blesava pijandura.Napio se jedan put i napravio glupost ne treba da bude strogo kaznjen.Daco ti si naj naj naj volim te najvise na svetu.

  8. mccarty partible homoeopathic emerged htmlhttp rulemldavid orbital iterations parasites disturbing ecrj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI