Search
Close this search box.

Dača Ikodinović: Polomiću Luki glavu

Dača je zabrinut za ćerkicu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dača je zabrinut za ćerkicu

Bivši muž Nataše Bekvalac Danilo Ikodinović zapretio je Luki Lazukuću da će ga ubiti ako njegvoj ćerkici Hani zafali dlaka za glave.

Kako prenose domaći mediji, Dača ne želi da se meša u brak bivše supruge i u celu ovu dramu, ali je ozbiljno zabrinut za svoju ćerku zbog čega ne može tek tako da ignoriše sve što se piše ovih dana. On je svakodnevno u kontaktu sa ćerkom, jer strahuje da zbog svađa i batina koje je njena majka proživljavala s Lukom i ona ima traume.

‘’Dača mi je rekao da nije njegova stvar za kakvog čoveka se udala Nataša, ali je mnogo zabrinut za Haninu bezbednost. Rekao mi je da će Luki polomiti glavu ukoliko bi takao njegovu ćerku. Ne zanima ga šta će Nata i ovaj njen da rade, da li će oči vaditi jedno drugom, tući se, lomiti sve po kući, ali samo da mu Hanu ne diraju. Naježi se ceo kada samo pomisli da je njegova ćerka prisustvoala bilo kakvoj njihovoj svađi’’, izjavio je izvor blizak vaterpolisti na Informer.

Isti izvor dodaje i da Dača nije pozvao Natašu da je pita kao je nakon što su šokantne vesti ugledale svetlost dana.

‘’Nije, rekao mi je da nema šta sa njom da priča. Bitno je da se stalno čuje sa Hanom. Ali Nata i sama zna da može da se osloni na njega. On joj je to u više navrata rekao jer je ona ipak majka njegovog deteta”, rekao je izvor za kraj.

POSLEDNJE VESTI