Prati nas

Vesti

Dača Ikodinović: Polomiću Luki glavu

Izvor blizak Dači otkrio kako je vaterpolista reagovao na vesti o Nati i Luki

Dača je zabrinut za ćerkicu Alo.rs/Espresso

Bivši muž Nataše Bekvalac Danilo Ikodinović zapretio je Luki Lazukuću da će ga ubiti ako njegvoj ćerkici Hani zafali dlaka za glave.

Kako prenose domaći mediji, Dača ne želi da se meša u brak bivše supruge i u celu ovu dramu, ali je ozbiljno zabrinut za svoju ćerku zbog čega ne može tek tako da ignoriše sve što se piše ovih dana. On je svakodnevno u kontaktu sa ćerkom, jer strahuje da zbog svađa i batina koje je njena majka proživljavala s Lukom i ona ima traume.

‘’Dača mi je rekao da nije njegova stvar za kakvog čoveka se udala Nataša, ali je mnogo zabrinut za Haninu bezbednost. Rekao mi je da će Luki polomiti glavu ukoliko bi takao njegovu ćerku. Ne zanima ga šta će Nata i ovaj njen da rade, da li će oči vaditi jedno drugom, tući se, lomiti sve po kući, ali samo da mu Hanu ne diraju. Naježi se ceo kada samo pomisli da je njegova ćerka prisustvoala bilo kakvoj njihovoj svađi’’, izjavio je izvor blizak vaterpolisti na Informer.

Isti izvor dodaje i da Dača nije pozvao Natašu da je pita kao je nakon što su šokantne vesti ugledale svetlost dana.

‘’Nije, rekao mi je da nema šta sa njom da priča. Bitno je da se stalno čuje sa Hanom. Ali Nata i sama zna da može da se osloni na njega. On joj je to u više navrata rekao jer je ona ipak majka njegovog deteta”, rekao je izvor za kraj.

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Minaž

  27. 04. 2018. at 10:13

  Vodi ti svoju Hanu kod sebe. Nije dobro da raste uz takvu majku koja cesto menja muskarce. Za dve godine ona ce opet na njenu j***** Ibicu i da lovi muza sa kojim ce imati dete.

 2. Mjau

  27. 04. 2018. at 12:31

  Minaz fuj si majke mi

 3. Roxy

  27. 04. 2018. at 14:05

  Daca treba da uzme svoje dete kod sebe, i da je bar privremeno makne od svega, a ne da se cuje sa njom. Ne zna seko je gori od ovo dvoje roditelja, Nata koja tom detetu priustava vec ko zna kojeg ocuha, ili otac koji se u svemu “redovno cuje” sa detetom. Dobro je dosta ljudi i pisalo, zao mi je u ovom marketinskom cirkusu SAMO dece.

 4. Saska

  27. 04. 2018. at 14:27

  Potpuno se slazem sa komentarima ako je podobniji otac i stabilna licnost neka se on stara o detetu. Sto se majke tice vec vidjeno, bez komentara, a ne razvlace dete tamo, ovamo da su bili pametni, prevazisli bih onu krizu i ostali zajedno. Ova zena leti u oblake, a pada na dno, zivi u iluziji, kad zaglavi, kriv joj djavo vise.

 5. Marija

  27. 04. 2018. at 15:55

  Naravno da treba da vodi dete sa sobom, a ova zena da se malo smiri i prestane da juri muskarce i da se posveti malo deci. Svi su oni bezvredni u odnosu na decu, samo te deca vole iskreno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top