Darko Lazić otkriva zbog čega se još uvek nije razveo

Iako oboje imaju nove partnere, Darko Lazić i Ana Sević još uvek nisu okončali svoj brak. Pevač sada otkriva prave razloge zbog kojih nije potpisao brakorazvodne papire.

“Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan”, rekao je Darko Lazić za magazin Story.

Ona je dalje ispričao kako njegova verenica Marina Gagić, sa kojom čeka dete, reaguje na to što je još uvek oženjen Anom Sević.

“Ne reaguje, jer je samo pitanje dana kada će se sve završiti. Svesna je mesta koje joj pripada u mom srcu.”

Na pitanje koje greške iz prvog braka ne bi voleo da ponovi, Darko kaže:

“Trudiću se da ne ponovim apsolutno nijednu grešku. Ne kažem da sam bio bahat i bezobrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku sa Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram da priznam kako nisam očekivao da ću tako brzo uspeti ponovo da se zaljubim. Marina me je osvojila dobrotom, harizmom i pitomim crnim očima. Osećam se posebno kada me ona pogleda”, piše Svet.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Sahranjena Divna Karleuša

Next Article

Potvrđena optužnica: Cetinskom preti 8 godina robije

Related Posts