in

Darko Lazić treći put otac?! Barbara navodno trudna

Kad god Barbari kasni ciklus makar jedan dan, Darko Lazić se ponada da je ona u drugom stanju i da čekaju dete, njeno prvo, a njegovo treće!

Barbara trudna sa Darkom?

Naime, pevač više ne krije da je lud za koleginicom Barbarom Bobak, te da s njom želi i decu i brak, a kako je siguran da je ona žena njegovog života i da treba s njom da se ženi što pre, priželjkuje da mu baš ona rodi treće dete!

„Čim se Barbara požali Darku da joj je muka od ovih vrućina ili mu kaže da je hvataju nesvestice, on moli Boga da je trudnoća u pitanju“, objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

„Darko se baš zaljubio, Barbara ga razume jer je i sama pevačica, pa mu ne zvoca ako se zadrži na nastupima, mada i sama je često s njim kad ima tezge pošto rade zajedno. S njom je nekako našao mir i smatra da nema šta da odugovlače.“

„Jedva čeka da i ona zatrudni i da je ženi, kaže da je treći brak treća sreća, a čak se na sva usta hvali da će joj, čim ostane u drugom stanju, kupiti stan u Beogradu na vodi ili gde god ona poželi. I ona je luda za Darkom, nekako su se baš našli i vidi se da se vole i da prijaju jedno drugom. Bilo bi lepo da Darku uspe veza sa njom. Trudio se on i sa Anom Sević, i sa Marinom, ali, nažalost, nije im se dalo“, završava izvor.