Prati nas

Film

Darko Lazić video ćerku Lorenu

Darko Lazić video je kćerku Lorenu, dva meseca nakon što je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, otkriva njegova majka.

Njih dvoje su se čuli u utorak popodne video pozivom u aplikaciji Viber, a devojčica je odmah poželela da zazna kada će videti tatu uživo.

“On joj je odgovorio da će se videti čim završi sa poslom. Za Lorenu je Darko na putu, jer mora puno da radi. Moj sin je bio uzbuđen zbog razgovora sa Lorenom, oboje su bili presrećni,” otkrila je Branka Lazić i dodala da malena devojčica ništa ne zna o nesreći koju je njen otac doživeo.

“Nismo joj rekli da je tata u bolnici, već da je na putu i da ima puno posla. Ne bi ona mogla to da shvati, a ni mi ne želimo da je traumiramo,” objašnjava ona.

Branka je otkrila i da će se tata i kćerka uskoro sresti u banji Selters, u kojoj se Darko Lazić oporavlja, a da će je tu dovesti Ana Sević. “Ana mi je rekla da će, sad kad je Darku mnogo bolje, jedan dan dovesti Lorenu u banju. Moj sin se mnogo uželeo ćerke, ali će morati još malo da pričeka na susret sa njom,” kaže ona.

Inače, advokat Darkove nekadašnje izabranice za Informer je potvrdio da psiholozi pripremaju dete za susret sa povređenim ocem. Sa druge strane, Branka ne misli da je to tačno. “Ne veruejm da Lorena ide kod psihologa, Ana mi ništa nije rekla,” kaže Branka.

1 komentar

1 komentar

  1. Siki

    13. 12. 2018. at 10:41

    Do juce seru ana im se ne javlja, ana im ne daje da vidjaju devojcicu, a sad ana mi je rekla ovo, ana rekla ono

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top