Prati nas

Vesti

Darkov otac tvrdi: Ana ga je varala, ne da nam da vidimo dete

Milan Lazić, otac Darka Lazića, ogorčen je na bivšu snajku Anu Sević. On je posebno kivan na nju jer ne dozvoljava da čuje i vidi unuku Lorenu, i to dok njegov sin leži u bolnici s teškim povredama i tvrdi da je pevačica varala njegovog sina i da je to glavni razlog što su se njih dvoje razveli.

“Može da se ljuti kad se piše loše o njoj jer je boli istina. Priča kako je sa nama u dobrim odnosima, a to nije tačno. Ona s nama nije u konaktu, a u javnosti se trudi da predstavi to drugačije. Varala je mog sina i to svi znaju. Da je bila prava žena, ne bi se rastali. Ajde, beži. Sve mi znamo i kad, i šta, i koliko. To ne treba da se priča. Sramota me od nje. Ja se nisam s njom svađao, ali eto, ona pokušava da obmane sve. Čujem da putuje po svetu. Neka je, Ona je zlobna i opasna žena. Mi smo sve tolerisali zbog sina, sklanjali smo se i nismo hteli da pravimo svađu, i ta tolerancija nas je mnogo koštala”, kaže Milan, koji pati što ne viđa unuku.

“Zvao sam da čujem unuku, a Ana je promenila broj telefona i ne možemo da je dobijemo. Njeni roditelji neće da nam se jave. Njena majka nam je pustila poruku da dete nije kod njih. Nisam ja budala, da me zaj*bava. Znaju oni da bi se moja unuka oduševila kad bi me čula. Odmah bi mi rekla “deda moj, gde je baba, stric, tata”, a oni to brane. Ona je dedina snaga i svi je volimo, a Ani neka je na čast što brani da budemo u kontaktu s detetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će sve to doći na svoje. Mnoge stvari će da se promene”, ispričao je za Kurir.

2 komentara

2 Comments

  1. Mira

    20. 11. 2018. at 14:18

    Ana je kuja. Dok je bilo para bilo je i ljubavi. Jos se ponadala da nasledi stan kad on umre ali Dare je preziveo.

  2. Ana

    22. 11. 2018. at 01:24

    Miro, ne veruj u traceve, gledaj svoja posla.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top