Prati nas

Vesti

Dea Đurđević po prvi put progovorila o nesreći i oporavku

Voditeljka se polako oporavlja

Voditeljka Novog jutra Dea Đurđević danas je bila gost u Dnevniku na Pink televiziji, gde je i ispričala kroz šta je sve prošla nakon stravične nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Dea je rekla da se sada dobro oseća, i da njen oporavak napreduje. Sve vreme je pričala sa osmehom na licu, a onda je i gledaocima otkrila kroz šta je sve prošla kada se probudila iz anestezije nakon operacije.

‘’Bilo mi je teško. Ležiš i ne možeš da se pomeriš. Ne možeš da shvatiš da si to ti, da ne možeš da ustaneš ili sedneš. Oko mene su bili profesionalci. Ja nisam dala da mi se ruka pomeri bez profesora, koliko god boli. Zajedno smo jeli. Posle 7 dana sam prvi put nešto pojela. Sve krećeš od nule, nema televizije, telefona, spoljnog sveta… Mnogo je bilo teško u šok sobi’’, rekla je Dea.

Poznata voditeljka je potom nabrojala povrede koje je pretrpela u nesreći:

‘’Imala sam višestruke povrede i kontuziju srca i pluća, dvostruki prelom karlice i trtične kosti. Najteža povreda je bila povreda ruke. Oporavljam se i dalje, zahvalna sam doktoru za sve što je uradio za mene’’, rekla je voditeljka.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top