Prati nas

Vesti

Voditeljka Dea Đurđević ponovo operisana

Voditeljka je i dalje na intezivnoj nezi

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku, Dea Đurđević je juče ponovo operisana u jutarnjim časovima na VMA.

Kako izvor blizak Dee navodi, rađena je reintervencija koja je prošla uspešno, a uz nju je tim lekara i stručnjaka, a ona se svakim danom oseća sve bolje. Izolovana je od sveta, pa informacije spolja ne mogu da utiču na njeno psihičko stanje, a i zaštićena je od infekcija. Kako pišu domaći mediji, lekrski tim planira još jednu hiriršku intervenciju, gde će Dei boto sanirana povreda kuka.

Njen kolega i prijatelj Predrag Sarapa je za Espreso nedavno otkrio kako mu sve teže pada čitava situacija i medijski pritisak koji sve to prati. Iako nevoljno, poznati voditelj je objasnio šta je to što ga najviše tišti i zbog čega mu smetaju kojekakva pitanja.

“Nemojte se ljutiti, ali morate da razumete. Mene ovo sve mnogo boli. Zovu odande, odavde, pitaju razne gluposti, i to me onda užasno razbesni. Užasno mi je teško,a pored svega imam potrebu da je zaštitim. Razumite, ona nije moja koleginica, ona je moje dete. Ja nju doživljavam tako. Dea je za mene kao ćerka”, priča voditelj, pa dodaje:

“Dea je i dalje na intenzivnoj nezi, i to će tako do daljnjeg da bude. S druge strane, očekujemo da će sve doći na svoje mesto. Lekari su izuzetni i rade svoj posao. Nikad bolje lekare nisam ni sreo ni video i mogu samo da kažem da se nadam da će jako brzo ona dobiti svoj pravi tretman u brzom oporavku. Za sada je to i dalje intenzivna nega koja je i dalje neminovna. Čovek i kad slomi ruku, pa mogu da ga drže naintenzivnoj dugo, a ovo su jako teške telesne povrede i ovo je jako bolno i za mene i za čitavu redakciju”.

Jedna od najlepših voditeljki sa malih ekrana, nalazi se na intezivnoj nezi od 7. febuara 2019. godine od kada je doživela tešku saobraćajku nesreću.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top