in

Deli savete o životu: Luka Lazukić postao life coach


Još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić promenio je zanimanje: navodni IT stručnjak sada je postao life coach.

Kako piše dnevni list Blic, Lazukić je pokrenuo sajt na kome hvali sebe, poslovna dostignuća i očinsku rolu – uprkos tome što je optužen da je pretukao suprugu pre nekoliko meseci.

U tekstovima na sajtu, Luka deli lekcije o životu i savetuje široke narodne mase kako da se ponašaju. Sajt je dostupan na engleskom jeziku.

„Luka Lazukić je pravi proizvođač ugleda kako u tradicionalnom smislu operativnog tako i u rukovođenju i njegovoj sposobnosti da shvati i iskoristi efekat koji tržišta kapitala imaju,“ stoji u njegovoj biografiji.

Poseban deo u njegovoj biografiji zauzimaju kćerke Katja i Ira. „Uprkos svojoj intenzivnoj profesionalnoj svakodnevnoj rutini, uspe da pronađe vreme za svoje dve male devojčice, Katju i Iru. Kao ljubitelj putovanja, Luka je odlučio da provede ugodno vreme sa svojom porodicom kroz putovanja širom sveta,“ navodi se na sajtu.

Podsećanja radi, i Lazukićeva kćerka iz prvog braka, Ira, živi sa majkom, dok Katju viđa jednom nedeljno u Centru za socijalni rad.