Search
Close this search box.

Delimo vam knjige izdavačke kuće Laguna!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Izdavačka kuća Laguna i Tracara.com vam danas daruju čak osam naslova domaćih autora! Pred vama su dela Vanje Bulića, Neleta Karajlića, Marka Vidojkovića, Vladimira Stankovića, Isidore Bjelice, Simonide Milojković, Marije Šerifović i Jelene Bačić Alimpić, a u nastavku saznajte kako da ih osvojite!

FAJRONT U SARAJEVU

Nakon što su Mik Džeger i Kit Ričards objavili autobiografije, postavljalo se samo pitanje kada će to uraditi i najveća zvezda novog primitivizma dr Nele Karajlić. I nakon hiljada koncerata, na stotine turneja i jednog srčanog udara mnogobrojni poštovaoci lika, dela, glasa i stasa ovog jedinstvenog meteora na nebu jugoslovenskog rokenrola najzad su dobili ono što su zaslužili.

VIRTUELNA KURVA

Činjenica da ne možete dobiti ni sidu ni triper čini se bezazlenom prema tome šta vam se sve može desiti ako rešite da se „igrate“ u zabranjenim sobama sajber seksa. 

LJUBAV U DOBA KOKAINA

Ljubav u doba kokaina je dramatična i porazna ispovest beogradske studentkinje, koju je njen mladić gurnuo u pakao droge.

POSLEDNJE PROLEĆE U PARIZU

Jelena Bačić Alimpić, autorka bestselera Ringišpil i Pismo gospođe Vilme, napisala je uzbudljiv roman u formi ispovesti starice Marije Kolčak koja snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.

DOSIJE BOGORODICA

Kakva je sudbina dve najveće hrišćanske svetinje koje su nekad štitile malteške vitezove, a danas se nalaze na Cetinju?

ISPOVEST

Marija Šerifović po prvi put otvoreno progovara o svojim strastima i slabostima, prijateljima i menadžerima, o sklonosti prema tetovaži i pokeru, i, naravno, o svojoj seksualnosti, o kojoj je već mnogo pisano…

UREDNIK

Osim prekookeanske avanture, uglavnom ispunjene padovima i tek ponekim uspehom glavnog junaka, ovaj roman nudi i jedinstven, voajerski uvid u način na koji su se u neglamuroznoj tranzicionoj Srbiji stvarali glamurozni časopisi.

MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO!

Vladimir Stanković napisao je svedočanstvo o zaboravljenim događajima koji su legendarni podvig srpskih fudbalera učinili velikim jugoslovenskim fudbalskim uspehom, o entuzijazmu i istrajnosti, časti i odlučnosti, prijateljstvu i veri, o vremenu i okolnostima u kojima se fudbal igrao sa strašću prve ljubavi.

KAKO DO KNJIGE?

Pošaljite vaše ime i prezime, kao i naziv knjige koju želite da osvojite na petar@tracara.com i postanite potencijalni dobitnik uzbudljivih knjiga! Dobitnike objavljujemo u sredu, 17. septembra u podne. Srećno!

POSLEDNJE VESTI