Prati nas

Život

Demi Lovato: Htela sam da se ubijem sa 7 godina

Mlada pevačica celog života bori se sa depresijom i bipolarnim poremećajem.

Demi Lovato progovorila je o psihičkim problemima koje je imala od detinjstva, u intervjuu sa američkim voditeljom dr. Philom.

Američka pevačica prvi put je otkrila da je bila suicidna od malih nogu. “Na samoubistvo sam prvi put pomislila kada sam imala sedam godina. Bila sam potpuno fascinirana smrću,” otkrila je ona. “Iskusila sam stvari o kojima nikada nisam govorila i mislim da nikada i neću. Ali sa sedam godina, znala sam da će bol nestati ako oduzmem sebi život,” rekla je Demi.

Lovato je dodala da ju je konstantno maltertiranje nateralo na ovakve misli, a u još nekoliko navrata tokom života im se vraćala.

“Opet sam o tome razmišljala kada sam se borila sa depresijom i bipolarnim poremećajem. Bilo je perioda kada se mama plašila da uđe ujutru u sobu da me probudi za školu, jer nije znala da li sam živa ili ne. Kad god bih se sekla, išla bih dublje i dublje,” rekla je pevačica.

Pop zvezda otvoreno je govorila o problemima koje je imala sa mentalnim zdravljem i samopovređnjivanjem, sa čime se borila godinama.

Ukoliko znate nekog ko ima ovakve probleme ili mislite da se borite sa depresijom, razgovarajte sa roditeljima ili odraslom osobom kojoj verujete. Možete pozvati i Centar Srce, organizaciju koja pruža emotivnu pomoć osobama u krizi i koje se bore sa mislima o samoubistvu, na besplatan broj telefona 0800 300 303.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top