Search
Close this search box.

Demi Lovato već snima novu muziku

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što teškog perioda koji je imala ove godine zbog predoziranja drogom, Demi Lovato je spremna da se vrati svojim obavezama i sva osećanja zabeleži kroz muziku.

Zbog toga se vratila u studio, gde priprema nove pesme, uz izgovor da joj to pomaže da se oseća bolje. Kako prenose strani mediji, njeni saradnici su joj savetovali da napravi dužu pauzu, ali Demi smatra da je ovako bolje.

„Ceo tim joj je stavio do znanja da ne mora tako brzo da se vraća na scenu. Ali Demi  kaže da joj pevanje i pisanje pomažu. Već neko vreme piše nove pesme i želi da to što pre snimi i objavi,“ kaže izvor blizak pevačici.

Oni kažu da je Demi svesna koliko je sreće imala jer je još uvek živa, pa ne želi da iskoristi svoje vreme najbolje što može. Srećna je što je ovde i što im moć da pomaže drugima. Njena muzika će to i pokazati. Tajna je ostati jak i biti pozitivan. Dan po dan.“

Inače, pevačica mora da bude u prihvatilištu za trezne, kako bi njen oporavak u potpunosti bio završen ovoga puta. Kako TMZ navodi, pevačica tri dana nedeljno provodi u objektu u kome se nalaze ljudi koji su se odvikavali od droge i alkohola, a imaće nadzor mentora dvadeset četiri sada dnevno.

https://www.instagram.com/p/BldpIEMFLma/

Podsetimo, Demi Lovato je krajem jula dve nedelje provela u bolnici gde je lečena zbog predoziranja narkoticima. U avgustu se zahvalila fanovima na podršci, a potom otišla u rehabilitacioni centar.

“Uvek sam bila otvorena kada je moja borba sa zavisnošću upitanju. Ono šta sam naučila jeste da ovo nije bolest koja jednostavno nestaje ili bledi vremenom. To je nešto što još uvek nisam prevazišla“, napisala je Demi u poruci, nakon čega se zahvalila Bogu, porodici, svom timu, osoblju u bolnici, ali i svim fanovima na divnim porukama punim podrške.

POSLEDNJE VESTI