Prati nas

Život

Dirljiva poruka udovice Kurta Cobeina upućena pevaču rasplakala mnoge

Slika srećne porodice imala je svoje naličje (foto: Instagram)

Slika srećne porodice imala je svoje naličje (foto: Instagram)

Prošlo je više od 20 godina od dana u kom je frontmen kultnog benda Nirvana, na vrhuncu popularnosti, oduzeo sebi život u 27. godini. I danas je misterija i tema mnogih teorija zavere ovaj neobjašnjivi čin pevača koji nikada nije krio svoju dugogodišnju zavisnost o narkoticima, koja je, po mnogima, uzrokovana nesmotrenim kljukanjem tabletama za smirenje od strane njegove majke koja nije mogla da se nosi sa živahnim detetom.

Danas je njegova ćerka Frances Bean Cobain napunila 23 godine, a njena majka Courtney Love je na Instagramu podelila dve fotografije iz porodičnog albuma koje prikazuju srećnije dane ove porodice.

“Ovo me čini tako tužnom. Naša beba je sada odrasla. Isuse, Kurt, pogledaj u to njeno lice. O čemu li si, za ime sveta, mislio? Bože, kako mi samo nedostaješ… Svima nam fališ”, napisala je emotivne redove Courtney i izazvala gomilu suza na ovoj društvenoj mreži.

Cobain je izvršio samoubistvo kada je njegova ćerkica imala tek 20 meseci, a u oproštajnom pismu je obrazložio da mu već duže vremena pisanje, komponovanje, čitanje i urlici publike na koncertima više ne pružaju nikakvo zadovoljstvo. Istakao je i da mu je mučno da gleda svoju ćerku sa koliko radosti gleda na život i ljude i nije ni svesna koliko će je svi oni povrediti kad odraste.

Bolje je izgoreti nego izbledeti”, bile su poslednje reči Kurta Cobaina upućene svetu.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top