in

Dirljiva poruka udovice Kurta Cobeina upućena pevaču rasplakala mnoge


Slika srećne porodice imala je svoje naličje (foto: Instagram)
Slika srećne porodice imala je svoje naličje (foto: Instagram)

Prošlo je više od 20 godina od dana u kom je frontmen kultnog benda Nirvana, na vrhuncu popularnosti, oduzeo sebi život u 27. godini. I danas je misterija i tema mnogih teorija zavere ovaj neobjašnjivi čin pevača koji nikada nije krio svoju dugogodišnju zavisnost o narkoticima, koja je, po mnogima, uzrokovana nesmotrenim kljukanjem tabletama za smirenje od strane njegove majke koja nije mogla da se nosi sa živahnim detetom.

Danas je njegova ćerka Frances Bean Cobain napunila 23 godine, a njena majka Courtney Love je na Instagramu podelila dve fotografije iz porodičnog albuma koje prikazuju srećnije dane ove porodice.

„Ovo me čini tako tužnom. Naša beba je sada odrasla. Isuse, Kurt, pogledaj u to njeno lice. O čemu li si, za ime sveta, mislio? Bože, kako mi samo nedostaješ… Svima nam fališ“, napisala je emotivne redove Courtney i izazvala gomilu suza na ovoj društvenoj mreži.

View this post on Instagram

Makes me feel so sad. Our baby is all grown up now. Jesus Kurt look at her face, what on earth were you thinking..⁉⁉ God I miss you, we all miss you #family #memories #turnbacktime #lovehim

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on

Cobain je izvršio samoubistvo kada je njegova ćerkica imala tek 20 meseci, a u oproštajnom pismu je obrazložio da mu već duže vremena pisanje, komponovanje, čitanje i urlici publike na koncertima više ne pružaju nikakvo zadovoljstvo. Istakao je i da mu je mučno da gleda svoju ćerku sa koliko radosti gleda na život i ljude i nije ni svesna koliko će je svi oni povrediti kad odraste.

Bolje je izgoreti nego izbledeti“, bile su poslednje reči Kurta Cobaina upućene svetu.

loading...