Dirljivi govor majke Taylor Swift nasmejao je, ali i rasplakao mnoge

(foto: Instagram)
Emotivni trenutak (foto: Chris Pizzello/Invision/AP photo)

Iako je novim albumom napravila potpuni zaokret u pop vode, Taylor Swift je bila jedna od ovogodišnjih sedam nagrađenih izvođača priznanjem Milestone Award što je najznačajniji trofej na dodeli ACM, odnosno, akademije za kantri muziku.

Kada se sinoć njena majka popela na pozornicu kako bi održala kratku uvodnu reč pre govora svoje ćerke, svi prisutni su ustali na noge. Mnogim fanovima mlade pevačice su zaiskrile suze u očima zbog nedavnog otvorenog pisma u kom je Taylor otkrila da njena majka boluje od raka.

“Gledam ovu dodelu nagrada još iz doba kada je ona bila kreativna i maštovita devojčica raščupane kose koja je odrastala na našoj farmi. Gledam je i danas kada se priprema za svoju sledeću svetsku turneju. Još u tom periodu je ona najviše volela da piše pesme, priča priče i svira svoju gitaru ili klavir. To su oduvek bile stvari koje su je vodile kroz svaku emociju i iskustvo bilo da su dobre ili loše stvari u pitanju”, otpočela je svoje izlaganje Andrea Swift, a potom se kroz smeh i poneki drhtaj u glasu prisetila stvaralačkih početaka svoje ćerke.

(foto: Instagram)

“Oduvek sam bila njen pratilac od devojčice koja ima tek nekoliko prijatelja do mlade žene koja ih ima mnogo i koja uči da se bori za sebe. Žene koja je odvažna da eksperimentiše sa svojim talentom i da podigne glas protiv onih koji mrze, kao i da pomogne onima kojima je to potrebno. Zbog toga sam ja veoma ponosna majka i želim da zahvalim ACM-u, ali i celoj muzičkoj zajednici koja tako lepo brine o njoj. I, naravno, fanovima za koje znam da je vole onako kako je ja volim”, zaključila je ona pre nego što je pozvala svoju ćerku da joj se pridruži na sceni.

“Jednom mi je neko rekao da ćeš najbolje upoznati nekoga kada mu kažeš ono što znaš da ne želi da čuje ili kada mu saopštiš vesti koje nije očekivao. Svi vi koji slušate kantri muziku, kada sam vam saopštila da želim da snimim pop album i eksperimentišem u drugom muzičkom žanru, vi ste mi pokazali ko ste jer ste to oduševljeno prihvatili i nagradili me na ovaj način”, rekla je između ostalog Taylor.

Govor u celosti možete pogledati na ovom snimku.

https://www.youtube.com/watch?v=iIDa-A8ZPH0

Povezane vesti