Otvoreno pismo Taylor Swift: Moja majka ima rak!

Potresna ispovest (foto: NCP/Star Max/GC Images)
Potresna ispovest (foto: NCP/Star Max/GC Images)

U životu nikad ne možeš imati sve. Nažalost, to je na svojoj koži iskusila i mlada pevačica Taylor Swift kojoj je i na emotivnom i na profesionalnom planu sve krenulo uzlaznom putanjom.

Ipak, ona priznaje da se trenutno oseća potpuno slomljeno, a svoja osećanja nije, po svom običaju, pretočila u pesmu nego u otvoreno pismo svojim fanovima, a njega vam prenosimo u celosti.

“Zdravo, ljudi,

pišem vam ovo, iako bih volela da nikad nisam bila u prilici da vam predočim nešto ovakvo. Ipak, jako mi je važno da sve bitne momente svog života podelim sa vama, a to uključuje i one teške. Obično sve ono što mi se dešava izrazim kroz stihove, a vi to tek čujete nakon nekoliko meseci, tj. kada izađe album. Međutim, ovo je nešto što moja porodica i ja smatramo da je bitno da vam saopštimo sada.

Za Božić ove godie sam poželela da mi majka umesto poklona ispuni želju da ode na detaljan zdravstveni pregled kako bi umirila neke moje strahove. Nije bilo nikakvih simptoma da boluje od bilo kakve bolesti, osećala se dobro, ali je to uradila zbog mog brata i mene. Rezultati su pokazali da joj je dijagnostifikovan kancer.

Detalje o njenom stanju i lečenju ću, ipak, zadržati za sebe, ali ona je želela da znate makar ovo. Izrazila je takvu želju jer možda su i vaši roditelji zauzeti nekim svojim obavezama i nemaju vremena da odu u posetu lekaru, a možda baš vi treba da ih podsetite da se testiraju kako bi, ako imaju rak ili neku drugu bolest, otkrili to u najranijem stadijumu i lakše se izlečili. Ili kako bi utvrdili da su zdravi i tako umirili i sebe i vas. Ona, takođe, poručuje da želi da znate razlog njenog odsustva sa mojih budućih koncerata. Ona sada ima bitnije bitke koje mora da dobije”, napisala je Swiftova.

U završnici se Taylor zahvalila svima kojima je stalo do nje i njene porodice.

Nadamo se da će njena majka uskoro biti dobro…

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.