Prati nas

DJ Khaled tuži Billboard jer njegov album nije prvi na njihovoj listi

Vesti

DJ Khaled tuži Billboard jer njegov album nije prvi na njihovoj listi

Osprava se prodaja 100.000 kopija albuma

DJ Khaled nedavno je objavio svoj novi album Father of Asahd, za koji su mnogi očekivali da će postići veliki uspeh. A nakon što nije debitovao na prvom mestu cenjene Billboard Top 200 liste, producent  je odlučio da pravdu potraži na sudu.

Naime, kako prenose američki mediji, producent je besan jer je njegov album završio ispod albuma Tylera, The Creatora i to zbog toga što Billboard osporava prodaju od 100.000 primerka Father of Asahd albuma.

DJ Khaled je sklopio dogovor sa jednim brendom energetskog pića kako bi poboljšao prodaju albuma. Iako je dobio potvrdu od Billboarda da će se prodaja albuma na ovaj način raunati, prodaja od 100.000 albuma je ipak diskreditovana.

Kako otkrivaju izvori bliski Khaledu, cela situacija je još gora ako se uzme u obzir da su slični dogovori koje je Tyler, the Creator imao prihvaćeni.

Prema zvaničnim podacima Billboarda, na ovonedeljnoj listi se na prvom mestu našao Tyler, koji je uspeo da proda 165.000 kopija svog albuma, a Khaled je završio na drugom sa prodajom od 137.000.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top