Prati nas

Desetomesečni sin DJ Khaleda u Gucci odelu od 2000 dolara!

Bizarno

Desetomesečni sin DJ Khaleda u Gucci odelu od 2000 dolara!

Na dodeli nagrada u velikom stilu (Foto: Steve Granitz/Wirelmage)

Sin repera DJ Khalede, Asahd Tuck Khaled, sa samo 10 meseci poneo je Gucci odelo vredno 2000 dolara na dodeli MTV muzičkih nagrada.

Od sakoa koji je koštao čak 820 dolara, preko košulje vredne 260 dolara, do 580 dolara vrednih pantalona, kožnih cipela od 275, i Gucci čarapa u iznosu od 35 dolara, mali Asahd je u velikom stilu pravio društvo svom ocu na crvenom tepihu.

DJ Khaled je u kratkom intervjuu za E!News rekao da sve što radi, radi u interesu svog sina: “Sve je u interesu mog sina. Neverovatno je što sam večeras ovde. To je osećaj koji ne mogu da objasnim. To je ogromna radost, a uz to imam svoj najveći blagoslov uz sebe. Znate, nikada ranije nisam bio nominovan za MTV nagradu. Tako da, ovo je nešto ogromno.” izjavio je Khaled.

Kada je tema o najvećim uspesima u pitanju, Khaled je priznao da je mali Asahd Tuck najveći uspeh do sada, stoga se trenutno fokusira na njega.

“Bog je najdivnija stvar na svetu, kao i moj sin. Već sam rekao, i ponoviću još hiljadu puta- on je moj najveći blagoslov.” iskren je reper.


2 komentara

2 Comments

 1. keki

  29. 08. 2017. at 16:03

  ovog “DJ-a” treba zakonom zabraniti, netalentovan, odbojnog izgleda i gojazan, ne zna nit da repuje nit da igra jedino sto vice po pesmama, samplira ih i stavlja svoje ime na njih, toliko je dosadan i antipatican ja ne mogu….

 2. Minaž

  30. 08. 2017. at 09:21

  @keki

  Slažem se!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top