Dnevni horoskop za 15. mart 2021. godine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jarac

Jasno definišite šta vam je u ovom trenutku važnije, ljubavni ili poslovni život, nemate puno vremena i za jedno i za drugo. Odredite jednu stvar i posvetite se njoj.

Malo bolja organizacija u kancelariji vam ne bi škodila. Imate dosta kolega koji žele da vam pomognu ali ste vi tvrdoglavi i mislite da sve možete sami.

Vodolija

Samo vi možete da nadmašite sebe, ali morate da se trudite više nego što ste to radili ranije. Imate prednost u odnosu na konkurenciju u tome što ste uvek korak ispred drugih.

Emotivno ste ispunjeni i samo tako treba da nastavite ako želite da budete srećni u ljubavi. Ako nešto ne štima u ljubavnoj vezi vi ne dozvoljavate da se taj problem širi, već ga odmah rešavate i sasečete ga u korenu.

Ribe

Sentimentalni ste a to ne želite, naročito ne u ovom trenutku kada svaki prikaz slabosti može da vam donese samo probleme i moguće komplikacije.

Voljenoj osobi se ne sviđa poklon koji ste kupili i osećate se uvređeno zbog toga. Možda je bolje da sledeći put bolje razmislite šta da kupite, nemojte da žurite.

POSLEDNJE VESTI