Dnevni horoskop za nedelju, 27. oktobar 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 27. oktobar 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

OVAN

Težite tome da napredujete na poslovnom polju i daćete sve od sebe kako bi ostvarili dobre rezultate. Voljena osoba će vam pokazati svoja osećanja. Možete da očekujete da ćete uživati u zajedničkim trenucima. Ne osećate se dobro.

BIK

Na površinu izlaze problemi koje ste u prošlosti pokušali nekako da zanemarite ili da gurnete pod tepih. Voljena osoba vam je posvećena i lepo vam je kada ste zajedno. Pred vama je povoljan dan. Povedite računa o hormonima.

BLIZANCI

Očekuje vas veoma dobar dan tokom kojeg ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne planove. Voljena osoba će vam pokazati da nju možete da se oslonite u svakom trenutku i da joj je stalo do vas. Povedite računa o ishrani.

RAK

Ostavljate dobar utisak na svoje nadređene. Moguće je da će vam se uskoro ukazati neka prilika za napredovanje. Maksimalno ste opušteni kada ste sa voljenom osobom. Znate da možete da budete svoji. Pazite na disajne puteve.

LAV

Očekuje vas prilika za nov posao. Možete da očekujte da ćete biti zadovoljni kada se to bude pokrenulo. Očekuje vas susret sa osobom sa kojom će vam se sasvim spontano pokrenuti iskrena i jaka osećanja. Skloni ste gojenju.

DEVICA

Moguće je da ćete danas imati neke preokrete na polju posla i da će biti iznenadnih situacija na ovom polju. Veoma ste emotivni i spremni ste da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu. Nizak pritisak bi mogao da vas muči.

VAGA

Povoljan je dan za pokretanje privatnog posla ili makar za bavljenje idejama oko novih poslovnih mogućnosti. Moguće je da ćete imati neke nedoumice na polju ljubavi. Potreban vam je san i opuštanje.

ŠKORPIJA

Dobićete mogućnost da dokažete svoje sposobnsti i da ostvarite unapređenje vezano za vaš status i položaj. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan period za polje emocija. Bez problema sa zdravljem.

STRELAC

Iako ste imali velika očekivanja, na poslovnom polju vam se nije sada mnogo toga realizovalo onako kako ste to zamislili. Očekuje vas nepovoljan kada su u pitanju emocije. Dobro se osećate ali vas prati umor.

JARAC

Možete da očekujete poslovno putovanje na kojem ćete uspeti da ostvarite značajniji pomak za ovo polje. Osoba sa kojom provodite vreme će vam pokazati da je počela da gaji veoma jaka osećanja ka vama… Bez problema sa zdravljem.

VODOLIJA

Niste skloni preteranom planiranju unapred ali sada imate utisak da je tako nešto pak neophodno za vaš posao. Povoljan je dan da se odnos sa vašim partnerom pokrene i da se još više zbližite. Povedite računa o usporenoj probavi.

RIBE

Nije preterano povoljan dan za posao. Moguće je da ćete imati neke probleme sa kolegama. Komunikacija sa voljenom osobom vam polako napreduje. Očekuje vas povoljan priod za ljubav. Moguć je prolazan kašalj.

Povezane vesti

Back to Top