in

Dnevni horoskop za sredu, 23. oktobar 2019. godine


U nastavku pročitajte dnevni horoskop za sredu, 23. oktobar 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

OVAN

Očekuje vas nepovoljan dan za poslovno polje. Moguće je da ćete na ovom planu imati neke manje probleme. Moguće je da vam odnos sa voljenom osobom nije najbolji i da vas dosta toga opterećuje. Loša probava je naglašena.

BIK

Iako ste imali neke veće troškove, uspećete da nađete rešenje za sve svoje probleme. Često mislite na osobu do koje vam je stalo ali još niste spremni da joj priznate svoja osećanja. Smanjite unos alkohola.

BLIZANCI

Ishod situacije na poslovnom polju kod vas može da bude prilično izvestan. Bićete zadovoljni promenama. Dobro se osećate pored voljene osobe i srećni ste kada zajedno provodite vreme. Manji pad energije vas očekuje.

RAK

Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje planove. Karijera vam sada ide uzlaznom putanjom. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koja vam se dopada. Veoma uskoro biste mogli da uđete u vezu. Bavite se sportom.

LAV

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete na poslovnom polju imati neke lepe vesti. Dobijate pažnju od strane vašeg partnera. Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vodi do zaljubljivanja. Stomak vam je osetljiv.

DEVICA

Možete da računate na dobro stanje na polju posla i finansija. Opterećuju vas problemi iz prošlosti. Lako pokazujete svoje interesovanje ka simpatiji. Spremni ste da napravite prvi korak. Odlično stanje vas očekuje.

VAGA

Bićete pozitivno raspoloženi i privućićete dobre promene na polju posla. Pred vama je povoljan dan. Verujete osobi koju ste odabrali za sebe. Pred vama je dobra faza za mogućnost da se emotivno skrasit. Odlično zdravlje.

ŠKORPIJA

Ukoliko želite promene kada je u pitanju posao, biće potrebno da se više oko tih promena.Na prvom mestu vam je da izgladite nesporazume sa voljenom osobom i da se više posvetite jedno drugome. Nizak pritisak.

STRELAC

Verujete u sebe i spremni ste da otvoreno pokažete svoje sposobnosti kako bi na ovom polju ostvarili veći uspeh. Ukoliko se budete upustili u novu ljubavnu vezu, ona bi mogla da bude trajna i ozbiljna. Izbegavajte alkohol.

JARAC

Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju polje posla. Pred vama je dobar dan. Odnos sa osobom do koje vam je stalo se menja u narednom periodu i niste sigurni u kom vas to pravcu vodi… Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Ukoliko ste čekali na promene kada je u pitanju posao, sada ćete uvideti da je pravi trenutak da se one realizuju. Pred vama je povoljan dan za emocije. Pokažite vašem partneru kako se osećate. Posetite vašeg zubara.

RIBE

Očekuje vas prilika za poslovno napredovanje. Možete da očekujete dobar odnos sa nadređenima. Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude povezana sa vašim poslovnim okruženjem. Prijaće vam neki vid rekreacije!