in

Dnevni horoskop za sredu, 30. oktobar 2019. godine


U nastavku pročitajte dnevni horoskop za sredu, 30. oktobar 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

OVAN

Razmišljate o tome da pokrenete novi posao u koji biste uključili i neke članove porodice. Nije vam povoljan dan za ljubav, moguće je da će vas voljena osoba nekako razočarati. Potreban vam je odmor.

BIK

Moguće je da imate poteškoće na poslovnom polju i da vam nije lako da donesete konačne odluke po nekim pitanjima. Vaša očekivanja na polju ljubavi sada ne mogu biti ispunjena. Mogući su problemi sa želucem.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana možete da očekujete troškove koji će vas donekle zabrinuti. Očekuje vas prilika da na ljubavnom planu dođete do promena koje ste želeli. Osoba koja vam se dopada gaji osećanja ka vama. Skloni ste upalama.

RAK

Imate prilično velika očekivanja od trenutne poslovne situacije pa može da se desi da budete malo razočarani. Voljena osoba se trudi da vam udovolji i da učini da se osećate lepo pored nje. Manji problem sa bubrezima.

LAV

Očekuje vas dosta obaveza danas. može da se kaže da će vam biti napo**o ali ćete ostvariti dobre rezultate. Za sada ste pasivni i ne pokazujete interesovanje prema osobi koja vam s udvara već neko vreme. Moguć je manji pad imuniteta.

DEVICA

Ukoliko ste imali neki sukob sa poslovnim saradnicima, uspećete da ga razrešite u narednom periodu. Povoljan je period za ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta lepih trenutaka sa voljenom osobom. Grudni koš vam je osetljiv.

VAGA

Trenutno niste zadovoljni poslovnim dešavanjima i dosta toga vas opterećuje na ovom polju. Odnos sa voljenom osobom se menja. Čini vam se nekada da više nemate istu dozu emocija ka njoj. Mogući problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Donećete novu odluku na poslovnom polju. Uspećete da ostvarite napredovanje koje ste želeli. Dopada vam se osoba koja će vam pokazati da ka vama ima iskrena osećanja i dobre namere. Mogući su problemi sa grlom.

STRELAC

Očekuje vas stabilnost kada je u pitanju polje posla. Sudbina vam je naklonjena i neće biti većih problema. Nemate razloga da sumnjate u voljenu osobu koja vam je na ovom polju maksimalno posvećena. Posetite lekara radi redovne kontrole.

JARAC

Nije vam povoljan dan i možete u većoj meri biti skloni tome da pravite greške na poslovnom polju. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja je povezana sa vašim poslovnim okruženjem. Vrtoglavica bi mogla da vas prati.

VODOLIJA

Imate utisak da vam je na ovom polju dosta prepreka nametnuto i da iz tog razloga nikako ne možete da napredujete. Očekuje vas zanimljiv susret sa simpatijom. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Problemi sa cirkulacijom.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne okolnosti na poslovnom polju u narednom periodu. Prilično ste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite na polju ljubavi. Dobro stanje na polju zdravlja.