in

Dnevni horoskop za utorak, 29. oktobar 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 29. oktobar 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

OVAN

Dajte sebi vremena da odlučite da li treba da nastavite sa poslom ili ne. Nije momenat za nagle preokrete. Postoje manji problemi između vas i voljene osobe ali biste mogli da ih rešite ako im se posvetite. Potrebno vam je više sati sna.

BIK

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju uspeti da ostvarite poboljšanje situacije veoma uskoro. Oscilacije u odnosu između vas i partnera vas umaraju. Ne prija vam ta atmosfera toplo- hladno. Menjajte loše navike.

BLIZANCI

Očekuje vas opuštena atmosfera u komunikaciji sa kolegama. Moguće je da nas nemate ni previše posla. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu i niste sada spremni da se dublje upuštate u odnos. Mogući su problemi sa nogama.

RAK

Rešili ste da menjate posao, pa ste spremni sada da preduzmete sve neophodne korake da do promene dođe. Moguće je da malo sumnjate u partnera i da povremeno nemate dovoljno poverenja u njega. Mogući su problemi sa kostima.

LAV

Vaši rezultati na poslovnom polju mogu da budu jako dobri ako budete uložili neophodni trud. Voleli biste da nađete osobu za ozbiljniju vezu. Pred vama je povoljan period za nova poznanstva. Iscrpljeni ste.

DEVICA

Promene vam slede na polju posla. Možete da očekujete da će vam to u početku biti malo stresno. Očekuje vas uzbudljiv dan tokom kojeg ćete na ljubavnom polju imati nova lepa dešavanja. Mogući su problemi sa nesanicom.

VAGA

Moguće je da postoje neki poslovni problemi koji vas opterećuju i na kojima treba da poradite. Voljena osoba je spremna da bude uz vas u svim trenucima i kada vam je teško i kada vam je lepo. Mogući su problemi sa leđima.

ŠKORPIJA

Očekuje vas saradnja sa inostranstvom ili putovanje koje će biti od značaja za vaše poslovno polje. Ne odustajete od želje da nađete osobu koja vam sasvim odgovara. Niste sada spremni za prolazne veze. Proverite krvnu sliku.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme na polju finansija i da će vam trebati vremena da ih razrešite. Partner pokazuje ljubomoru, što je za vas znak slabosti. Ne dopada vam se njegov stav. Stres vam utiče na zdravlje.

JARAC

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu dobiti bitne informacije na temu poslovnih promena koje vas očekuju. Došlo je vreme da voljenoj osobi stavite do znanja kakve su vam namere. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA

Imaćete priliku da dođete do novog posla ako budete dali sve od sebe da tu priliku nađete. Moguće je da vas prati jedna veća doza usamljenosti i da osećate potrebu da vam se desi neka nova ljubav. Dobro zdravlje vas očekuje.

RIBE

Imaćete uspeh na poslovnom putovanju, finansijski će vam neke stvari ići bolje nego što očekujete. Moguće je da vam neki vid distance od voljene osobe sada prija kako biste uspeli da se vratite sebi. Problemi sa sinusima.