Dodeljene MTV Movie Awards!

Russel Brand

 

Uvek interesantne i zabavne, i ove godine su bile na visini zadatka. Svečana dodela MTV Movie Awards održana je noćas u Gibson amfitetaru u Universal Cityju, Kalifornija.

Film Hunger Games (Igre gladi) osvojio je najviše Zlatnih kokica, i to u kategorijama Najbolji glumac, Najbolja glumica, Najbolja tuča i Najbolja transformacija na filmu. Prošlogodišnja veoma uspešna komedija Bridesmaids (Deveruše), koja je bila nominovana u 8 kategorija, osvojila je dve nagrade, Emma Watson je primila nagradu za Najbolju glumačku ekipu, a novoustanovljenu nagradu Najbolji heroj osvojio je poslednji nastavak filma iz serijala o Hariju Poteru Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2. Emma Stone je prva dobitnica nagrade MTV predvodnik (MTV Trailblazer).

Jennifer Aniston

 

Ove godine uvedene su nove kategorije – Jennifer Aniston odnela je pobedu u kategoriji Najveći filmski gad, ekipa iz filma Briedsmaids osvijila je nagradu za Najemotivniji trenutak za dirljiv momenat trovanja hranom, grupa LMFAO je pobednik u kategodiji Najbolja muzika za hit Party Rock Anthem iz filma 21 Jump Street.

Glavnu nagradu Najbolji film godine osvojio je The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1.

Kristen Stewart, Chris Hemsworth

 

Gumac Russell Brand ponovo je bio domaćin dodele, a vrhunuac spektakla je bio kada su frontmen grupe Aerosmith, Steven Tyler i gitarista Joe Perry najavlili Johnny Deppa, dobitnika ovogodišnje specijalne nagrade MTV Generation Award, koji je uzeo svoju gitaru i pridružio se popularnom rock bendu The Black Keys na bini i zajedno sa njima izveo pesme Gold On The Ceiling i Lonely Boy.

Johnny Depp

 

foto: MTV

Povezane vesti

Back to Top