Connect with us

Hi, what are you looking for?

Šokantno

Dr. Luke izneo je nove dokaze protiv Keshe, upleo Katy Perry i Lady Gagu

Kao dokaz priložio poruke pevačice sa Lady Gagom i izjavu Katy Perry

Advokat producenta Lukasza Gottwalda, poznatog kao , izneo je nove dokaze protiv pevačice Keshe i tvrdi da je sve laž u cilju uništavanja producentove karijere i reputacije.

Sredinom 2014. godine, pop pevačica , tužila je Dr. Luka za silovanje i verbalno nasilje, i zatražila je prekid njihovog dugogodišnjeg ugovora. Producent je negirao njene optužbe i podneo kontra tužbu. Pevačica je zatim, 2016. godine, povukla tužbe protiv Luka, objavila album uz njegovu dozvolu i nastavila da traži prekid ugovora, dok je on nastavio da je pravno goni.

U septembru ove godine, sud je dozvolio da Dr. Luke i njegov tim iznesu nove dokaze koji potvrđuju njihovu tvrdnju o klevetu.

Lukov advokat izneo je gomilu novih dokaza o lažnim optužbama i obrazložio njegovu stranu priče.

Iako Kesha i dalje stoji iza svojih navoda i celu priču objašnjava kao objektivnu istinu, Lukov advokat tvrdi da je sve što je pevačica rekla laž i negira njene optužbe o drogiranju i silovanju.

Kesha i Dr. Luke zajedno su išli na rođendansku zabavu Nickija Hiltona Rothschilda, a nakon su produžili slavlje u domu Paris Hilton. Kesha je priznala da je dobrovoljno popila makar četiri pića, nakon čega joj se slošilo i povraćala je u ormaru TV zvezde.”

Istina je da je Kesha napisala pesmu o svojoj nezgodi i na taj način javno priznala da se napila i da joj se slošilo. O, kako sama kaže, smešnom događaju pričala je i tokom svog intervjua za US Weekly 2010. godine.

Povraćala sam joj u ormaru, u njenoj kući sam bila na proslavi, pila sam i puno se veselila, pozlilo mi je i mislila sam da sam ušla u kupatilo, onda se ispostavilo da je to bila njena soba” , izjavila je Kesha.

Pročitaj:  Rijana konačno prestala da se skriva!Prva fotka posle incidenta!

Lukovi advokati dalje objašnjavaju da je Kesha nakon toga bila izbačena zbog svog nepristojnog ponašanja, a Dr. Luka su zamolili da je izvede sa žurke.

“Kao znak dobre volje, Dr. Luke joj je dozvolio da prespava u njegovoj hotelskoj sobi koja je bila samo par ulica udaljena odatle, a on je spavao na kauču pored. Dr. Luke je već svedočio, istinito i detaljno, i stoji iza toga da nije bilo nikakvog seksualnog kontakta između njih dvoje.”

U zvaničnom saopštenju koje su sada tužioci izneli, piše da je Kesha izjavila da se ne seća da li je bilo ikakvog seksualnog kontakta, kao i da se uopšte ne seća da li je Luke bio u sobi te večeri. “Kesha se ne seća toga, zato što se tako nešto nikada nije ni desilo,” tvrdi advokat.

Keshu su podržale neke od najpopularnijih zvezda današnjice, uključujući Kelly Clarkson, Taylor Swift i Lady Gagu.

Dalji navodi obrazlažu i da je sve što je Kesha iznela bila laž, govore o pojedinačnim detaljima pomenute večeri i događajima koji su usledili narednih meseci. Dr. Luke akođe optužuje i njen PR tim koji vodi agresivnu medijsku kampanju protiv producenta, a kao primer navodi davanje dokumenata sa suda TMZ-u , u cilju uništavanja producentove reputacije i karijere. “Optužbe za silovanje su jedne od nastrašnijih i gotovo da su uništile Dr. Lukovu karijeru,” tvrdi advokat.

Kao dokaz, dodatno su priloženi mejlovi i poruke koje je pevačica razmenila sa svojim menadžerima i prijateljima,  koji navodno imaju veoma sumnjiv sadržaj i potvrđuju njegovu stranu priče.

Nakon što je The Blast kasno sinoć objavio neke od detalja priloženih dokumenata, javnost je saznala da je  odbila saradnju sa Dr.Lukom jer se, kako piše, bojala da bi i njena reputacija mogla biti uništena.

Pročitaj:  Kim Kardašijan u seksi reklami za salatu!

U dokumentima se nalazi i pevačicina izjava, u kojoj je navela da je jako besna i iznervirana jer Kesha i  razmenjuju poruke o njoj i navodima da je i ona bila žrtva seksualnog nasilja od istog, navodnog izvršioca. Takođe je jako besna i ljuta, podjednako na Keshu i Dr. Luka jer je na ovaj način uvučena u ceo slučaj. Smatra da je za to kriv Dr. Luke jer je želeo da iskoristi njeno svedočenje kao dokaz da on nije silovatelj.

Nakon što je vest dospela u javnost, Gaga se oglasila na tviteru i pokušala da stavi tačku na priče o pomenutom porukanju.

Katy Perry i ja smo odrasle u ovoj industriji zajedno. Prošle smo zajedno kroz uspone, padove i promene koje su dolazile. To su stare poruke. Odrasle smo, prevazišle prošlost i iskreno volimo i poštujemo jedna drugu. Katy je moj prijatelj i dobra osoba. Kraj priče” , napisala je.

“I ja volim tebe prijateljice, uzduž i popreko,” odgovorila je Katy.

Katy je na sudu takođe bila upitana o svojoj odluci da ovoga puta ne sarađuje sa pomenutim producentom, kakav je slučaj bio ranije, ali je potvrdila da njeno poslovno iskustvo sa Dr. Lukom nije uvek bilo najprijatnije.

Osećala sam se pod užasnim pritiskom javnosti. Znam da su neke poznate ličnosti podržale Keshu. Nisam želela da zauzimam strane, oboje ih poznajem lično. Ne želim da se mešam u to,”  izjavila je Katy.

loading...

Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i ovo

Horoskop

Tokom emitovanja serije Prijatelji mnogi su igrali igru pogađanja koji bi lik iz serije bili po svojim osobinama. Njihova popularnost ne jenjava ni danas,...

Horoskop

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za 7. april 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka. loading...

Šokantno

Luna Đogani danima je loše jer ne može da izdrži situacju u kojoj se našla. Od ulaska njene majke Anable Atijas krenula je agonija...

Vesti

Pevačica Ceca Ražnatović nema kontakt ni sa kim iz svoje vile, čak ni sa osobljem. loading...

Extra

Emina Jahović jedna od onih pevačica koja je među prvima apelovala na javnost da poštuje pravila karantina. loading...

Extra

I pre nego što smo pošteno uspeli da zapamtimo da su Petar Strugar i Milica Todorović zajedno, u javnosti se pojavila informacija da su njih dvoje raskinuli. loading...

Život

Jedna od glavnih tema u javnosti bila je da li su Ana Mihajlovski i Vuk Kostić u vezi. Lepa voditeljka i poznati glumac nisu...

Horoskop

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za 8. april 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka. loading...

Extra

Pre nekoliko meseci, vest o navodnom razvodu glumca Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović osvanula je naslovnicama. loading...

Život

Britanska pevačica Duffy pesmom Mercy oduševila je planetu, a ni danas, 12 godina kasnije, nije neobično čuti je. loading...

Bizarno

Bivši suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić i instruktorka plesa i bivša pevačica Slađana Ivanišević postaće roditelji. loading...

Vesti

Katy Perry podelila je sa svetom srećne vesti o svojoj trudnoći tako što je u svom novom spotu pokazala trudnički stomačić. loading...

Reklama