Drama Gibson-Oksana se nastavlja!

Mel Gibson je na jednoj od snimljenih telefonskih poruka, upućenih Oksani Grigorijevoj, besno poručio: “Ne zaboravi da živiš u mojoj kući!”. Kakva je to kuća, objasnili su paparazzi.

Kuća se nalazi u kalifornijskom rejonu Sherman Oaks i veličine je 3500 m2, a procenjena vrednost joj je 2,4 miliona dolara. Poseduje 4 kupatila, 4 spavaće sobe, prostrani dnevni boravak sa kaminom, biblioteku, kuhinju sa staklenom verandom. U prostranom dvorištu je bazen i ostale divote buržoaskog načina života.

Da li će Oksana uspeti da naplati “duševni bol” od Mela, kome je karijera pod znakom pitanja, videćemo… Pogledajte kuću u nastavku teksta…

Inače na internetu pojavilo se još nekoliko navodnih poruka koje je Mel Gibson ostavio svojoj bivšoj devojci Oksani. U ovim porukama glumac joj zapravo preti, jer Oksana živi u njegovoj kući i poručuje kako će je ubiti ?! Čovek je totalno poludeo! Navodni razgovor poslušajte na kraju teksta.

Juče je sajt RadarOnline.com objavio šokantnu fotografiju na kojoj se priče sa ovog snimka potvrđuju fotografijom na kojoj Oksana ima dva polomljena prednja zuba. Ruska pevačica je ovu fotografiju ustupila policiji radi dalje istrage u okviru slučaja nasilja u porodici koji se vodi protiv Gibsona.

Hvala Jeleni i Nikolini!

Foto: zimbio.com, realestalker.com,radaronline.com

Povezane vesti

Back to Top