Drama se nastavlja: preostale članice Fifth Harmonyja poručuju da Camila laže

(foto: Seventeen)

Fanovi širom sveta tuguju jer je Camila Cabello odlučila da napusti najpopularniju žensku grupu na svetu Fifth Harmony. Ovu vest su povrdile preostale članice otvorenim pismom na Instagramu, dodajući da su za Camilinu odluku saznali preko njenih zastupnika. Ubrzo se oglasila i mlada pevačica, kako bi fanovima dala do znanja da taj deo izjave nije tačan, ali devojke ne odustaju od svoje strane priče.

One su se jutros ponovo oglasile putem društvenih mreža, kako bi svim fanovima objasnile šta se tačno desilo. One napominju da ne žele da zalaze u bilo kakav rat sa bivšom koleginicom, ali da žele da svi znaju istinu.

“Proteklih nekoliko meseci smo se jako trudili kako bi nagovorili Camillu da razgovaramo o budućnosti Fifth Harmonyja. Provele smo poslednjih godinu i po dana (od kada je prvi put krenula sa solo projektima), pokušavajući da komuniciramo sa njom i njenim timom i da im objasnimo zašto mislimo da bi Fifth Harmony trebalo da objavi još jedan album. Sazvali smo sastanak grupe, na koji je ona odbila da se pojavi, pa smo zatražili od LA Reida i izdavačke kuće da nam oni organizuju sastanak, ali ni na njega se nije pojavila. Čak smo krenuli i na savetovanje kao grupa, ali nije bila zainteresovana. Tako da ne, nakon meseci i meseci odbijanja sa njene strane i strane njenog tima, taj navodni razgovor se nikada nije ni desio. Dali smo sve od sebe kako bi ova grupa nastavila kao petorka, ali izgleda da su ti napori bili uzaludni. Sredinom novembra smo bili informisani putem njenog menadžera da će Camilla napustiti grupu. Tada su nam rekli da će 18. decembra biti njen poslednji nastup sa grupom”, piše u ovoj izjavi.

 

A photo posted by Fifth Harmony (@fifthharmony) on

One su ovu priliku iskoristili kako bi fanovima ponovo obećale da će grupa nastaviti da postoji, i da slobodno mogu da očekuju buduće hitove.

Na samom kraju su dodale i da više ne žele da se vraćaju na ovu temu, ali fanovi ipak sa nestrpljenjem očekuju Camilin odgovor na ovo pismo, kako bi cela priča konačno dobila svoj kraj.

Povezane vesti

Back to Top