Search
Close this search box.

Zabavljaju se tek godinu dana: Pevač i pevačica počinju da žive zajedno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako ni godinu dana nisu zajedno, Shawn Mendes i Camila Cabello spremni su za naredni korak u vezi.

Kako priča izvor blizak američkom magazinu OK, njih dvoje su se još više zbližili tokom karantina, pa su rešeni da uskoro počnu da žive zajedno, čim se sve vrati u normalu.

„Camilina porodica obožava Shawna, on se u potpunosti uklopio,“ kaže izvor. „Odobrili su ovu vezu i srećni su zbog njih,“ dodaje.

A kako sada nemaju nastupe, našli su zanimljivu zanimaciju tokom karantina: Camila svog dečka uči španskom jeziku, dok je on njoj otkrio čari meditacije, koju koristi kako bi se izborio sa stresom.

„Shawn je priznao da može biti izazovno da spojite dvoje ljudi sa sličnim problemima, ali njihova ljubav je toliko jaka da su brzo prihvatili različitosti koje imaju,“ naveo je izvor.

„Toliko su uzbuđeni što žive pod istim krovom, posebno zbog činjenice da imaju priliku da stvaraju još muzike zajedno,“ završava izvor.

A ako se nečemu radujemo – to je njihov novi duet.

Inače, ovaj zaljubljeni par nedavno se našao na udaru javnosti zbog toga što su kršili karantin, svesno.

Neki su zabrinuti jer je dvojac stalno napolju, a paparaci su im za petama.

„Zar ne bi trebalo da budu unutra? Ja sam već 2 nedelje u kući, a oni se šetaju kao da nemaju brige u svetu. Želim takav život,“ napisao je jedan korisnik Twittera.

Drugi korisnik je naglasio da šetnja i dalje nije zabranjena, dok god se drži distanca od 2 metra, kada su u pitanju susreti drugih ljudi.

Moramo da primetimo da, iako je ovo tačno, Shawn i Camila, kao javne ličnosti sa velikim uticajem, treba da budu primer drugima koji nemaju benefite poput njih i baš zato ostanu kod kuće.

Ono što je druge tviteraše zbunilo jeste činjenica da par šeta sa praznim šoljama, pa su ih optužili da su fotografije iscenirane zbog paparaca.

„Prilično sam sigurna da ne bi trebalo da otkriju da je šolja kafe koju držiš u ruci samo rekvizit sa paparace.“ napisala je ona.

POSLEDNJE VESTI