Drugi put u ovoj godini: Katy Perry ponovo raskinula sa dečkom!

Ponovo okončali svoju vezu (foto: Arhiva)

Ponovo okončali svoju vezu (foto: Arhiva)Pop zvezda Katy Perry ponovo je sama, i ponovo je raskinula sa istim dečkom po drugi put u ovoj godini. Dakle Katy je ponovo prekinula vezu sa pevačem Johnom Mayerom.

Razlog raskida je za sada nepoznat, a izvor E! onlinea navodi da je verovatno i ovaj put u pitanju udaljenost.

Katy i John su raskinuli i u martu ove godine, a tada su oboje odlučili da okončaju svoju vezu, jer je pevač zamerao devojci jer mu ne posvećuje dovoljno pažnje tokom njene turneje Prismatic World Tour, a ona je često bila ljubomorna jer se pričalo da je Mayer veliki ženskaroš.

Par se ubrzo nakon ovog raskida pomirio kada je Katy imala pauzu tokom turneje, a kako navodi Radar Online tada su bili srećniji nego ikada, pa su zajedno proslavili i Dan zahvalnosti.

(foto: NY Daily)Sada su Katy i John ponovo raskinuli, a ukoliko se u skorijem periodu ponovo pomire, možda je najbolje rešenje da pevačica povede dragog na svoju svetsku turneju.

Ko zna? Možda je Katy zbog raskida ishitreno reagovala i putem Twittera prozvala svoju rivalku Taylor Swift koja se zbog MTV VMA nominacije obračinala sa Niki Minaj, ali joj se ubrzo izvinila.

Povezane vesti

Back to Top