Držite se zajedno: Luka kritikovao svoj, ali pohvalio plavi tim u Survivoru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Plavi tim je pobedio u novom nagradnom takmičenju, a nagrada im je bila obilan obrok od pečene piletine sa prilogom.

U novom takmičenju morali su što brže da pređu poligon na reci, otvore dvoja vrata, skoče na splav i konopcem se izvuku do drugog dela poligona. Tamo su morali da sastave slagalicu sa brojevima i da na stalak stave vreću sa peskom i kotur. Ovog puta u okršaju sa Sanjom Draga je na startu bila u velikom zaostatku, a u jednom trenutku se okliznula. Sanja je bila bolja i u zadacima koji su usledili, a ovoga puta u revanšu sa Dragom zaslužila je bod svom timu. Na kraju utakmice plavi su dobili deset prema šest.

Kada se utakmica završila, Luka je imao potrebu da pokaže podršku Denisu zbog dešavanja u plavom plemenu.

„Posle cele te situacije tražio sam Denisov izgled i nisam uspeo. Hteo sam da mu pokažem da ima podršku, ako je to značilo, od mene kao rivala i celog crvenog tima. Nekako mi je bliži ceo tim oko Denisa, koji je navijao za Amera. Želim da im pošaljem podršku, da se drže zajedno i ne odustaju od svoje misije da budu pošteni i fer igrači“, rekao je Luka posle takmičenja.

Članovi plavog tima su na neko vreme ostavili po strani dešavanja u plemenu i posle utakmice pojeli zaslužene nagrade. Svi su bili oduševljeni jelom.

„Nagrada je bila odlična, to je bio prvi konkretan obrok koji smo pojeli za dva meseca“, kaže Nora. „Pojeli smo to pile kao tim“, rekao je Leo.

Pročitajte još: Kod Bojana primećujem veštačko ponašanje: Crveni iz Survivora izgubili, pa se posvađali

Luka je svom timu zamerio, jer su se radovali pobedi plavih.

„Svi ste skakali i radovali se sa njima. Nije mi prirodno. Izgubili smo ono što bi moglo da nas napuni nedelju dana“, kaže Luka. Iako su mu ostali članovi tima ukazivali da je to sportski duh, te da ne treba da pokaže protivniku da mu je žao, Luka to nije želeo da prihvati. Nismo u situaciji da navijamo za drugo pleme, nego jedni za druge“, rekao je Luka.

Pogledajte i skandalozni video svađe: Umalo tuča u Survivoru! Denis poludeo na saigrače, vikao iz sveg glasa

POSLEDNJE VESTI