Džejeva ćerka se pomirila sa Adilom!

Odlučili se za nov početak (foto: Kurir)
Odlučili se za nov početak (foto: Kurir)

Nakon što ju je pretukao u decembru 2013. godine, za šta ga je kasnije i tužila, Ana Ramadanovski se pomirila sa Adilom Maksutovićem. Ćerka pevača Džeja Ramadanovskog rešila je da pevaču da drugu šansu, ali pod uslovom da više ne žive pod istim krovom sa njegovim roditeljima.

“Ne želi da im se više iko meša u život. To što su stanovali s njegovim roditeljima samo je pravillo tenzije u njihovom odnosu. Pa i onda kada je došlo do incidenta posvađalii su se zato što su Ana i Adilova majka napravile isti ručak. Valjda će sada konačno biti mirni”, kaže izvor Informera.

Par je rešio da počne iznova, a kako bi se njihov odnos skroz popravio, i kako bi ponovo bili srećna porodica, Adil je, navodno, bacio oko na jednu nekretninu u Borči, koju planira da kupi.

“On je našao stan u novogradnji u beogradskom naselju Borča koji će kupiti za sebe, Anu i sina. Već dve godine je ubeđuje da obnove vezu i da ponovo žive zajedno svo troje, kao porodica”, rekao je izvor.

Čitava ova situacija je izuzetno komplikovana, te se Ana i Adil viđaju u tajnosti, jer ona nije spremna da saopšti Džeju da se pomirila sa suprugom koji ju je pretukao.

“Ana je ubeđena da bi se Džej mnogo naljutio na nju, jer je prošao pakao pre dve godine kada ju je Adil pretukao. On sada izdržava i nju i unuka i sve radi da bi Adrian i njegova ćerka bili srećni. Tezgari više nego ikada da bi zaradio pare za sve njih”, završava izvor.

Povezane vesti