Suprug Sandre Bulok priznao aferu i ponudio izvinjenje!!!

Izgleda da istetovirana cica i nije lagala, kada je pre par dana ispričala tabloidima kako je imala aferu sa motoristom Džesi Džejmson, suprugom oskarovke Sandre Bulok.

Mlada starleta Mišel Mekgi ispričala je da je brak poznate glumice samo farsa i predstava za medije, a usput je otkrila i mnoge prilično intimne detalje svojih druženja sa Džejmsom.

Dan posle izjava veoma pričljive Mišel, javljeno je da se Sandra iselila iz zajedničkog doma u kom je živela sa svojim suprugom Džesijem.

Najnovija vest je da je nestašni motorista izdao saopštenje u kome priznaje aferu i nudi svoje iskreno izvinjenje supruzi Sandri Bulok i njegovoj deci iz prethodnog braka. Džesi u ovom javnom izvinjenju takođe kaže da većina detalja iz novinskih tekstova nije tačna, ali ipak priznaje da je on glavni krivac. Da li će Sandra prihvatiti njegovo izvinjenje, ostaje da vidimo…

Ova vest je još jedan dokaz o teoriji postojanja kletve Oskara. Naime, kako pišu neki tabloidi, mnoge glumice ostale su bez svojih jačih polovina, čim su osvojile prestižnu nagradu. Tako je bilo u slučaju Riz Viterspun, Hilari Svonk, Eme Tomson, Helen Hant, Gvinet Paltrou, Džulije Roberts, Kim Besindžer i mnogih drugih… UUuuuu, spuki… :)

Povezane vesti

Back to Top