Džordž Kluni poželeo da se oženi?!

Mislim da svi znaju ko je Džordž Kluni, zar ne? Ali da li neko zna ko je lepa Fatima Buto? S obzirom da je zbog nje Džordž Kluni i pomislio na ženidbu iako ima već 47 godina, osećala sam potrebu da vam predstavim ovu mladu damu. Fatima Buto ima 27 godina, pesnikinja je i često piše kolumne za novine kritikujući pakistansku vladu. Inače, njena tetka je bila Benazir Buto, koja je bila premijer Pakistana i koja je ubijena pre nešto više od godinu dana (u decembru 2007.). Što se tiče politike, Fatima je izjavila da za sad sumnja da će se upletati u istu, više joj je stalo da kroz svoje pisanje dopre do ljudi. Završila je osnovne studije na Kolumbijskom univerzitetu u Njujorku, a master na univerzitetu u Londonu. Kluni i Fatima su se upoznali na jednoj međunarodnoj konferenciji prošle godine. Priča se da je od tada Džordž obuzet pametnom inostranom lepoticom. „Kluni se njoj udvarao telefonom i mejlom i organizovao je da se sretnu kada im to obaveze dopuste“, rekao je Klunijev prijatelj časopisu „The Independent“. „On sada želi da Fatima provede vreme sa njim u Holivudu i misli da bi njegovi dani neženje mogli da se završe ukoliko Fatima bude želela da njihova veza „pređe na viši nivo“. Jedini problem je nastao sa Fatimine strane koja se plaši da prevelika razlika u godinama (20 godina) može da predstavlja veliki problem. A ja joj kažem da ljubav ne zna za godine, zar ne?

8 Responses

  1. Sta joj fali?!
    Nema vidljive tragove botoksa,silikona…Pa,moze valjda i on da voli neku obicnu devojku „iz naroda“ ili?…Ne loze se bas svi na plastiku,Bogu hvala!

  2. Slazem se…Mislim da je zbog toga i pozeleo da je ozeni…Prirodna i obrazovana devojka!

  3. KAKO SE POVRSNI…BAS JE LEPA,I DELUJE INTELIGENTNO.I STO NEKO RECE,PRIRODNO.MOZDA JE OVO NEKA TAKO BEZVEZNA SLIKA,ALI VIDI SE DA SE DEVOJKA RAZLIKUJE OD DANASNJIH MALIH,BOTOKSIRANIH GLUPACICA.
    SAMO SE NEZRELE I NEOBRAZOVANE DEBILCINE PALE NA GORE POMENUTE!!!!!

  4. UBEDLJIVO NAJ ŠMEKER NA HOLIVUDSKOJ SCENI…A NOVA SIMPATIJA NIJE UOPŠTE LOŠA .LEPO OD NJEGA ŠTO JE ODAN LJUDSKOJ RASI A NE STEREOTIPU BARBIKE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI