in

Ne može da se pomiri sa starenjem: George Clooney odustaje od glume?!

George Clooney
Da li je komedija ‘Hail, Caesar!’ njegov poslednji film? (Foto: Universal Studios)

Izgleda da je jedan on najšarmantnijih holivudskih glumaca George Clooney rešio prestane da se bavi svojim poslom. On će otići u penziju, bar što se glume tiče, i posvetiće se režiji.

„Mislim da niko stvarno ne želi da se pomiri s godinama“, rekao je 54-godišnji glumac za BBC, i dodao da kamera beleži sve i da ne možeš da pobegneš od starenja. „Pokušaš da izabereš filmove koji ti najviše odgovaraju, ali s godinama ih je sve manje i manje“, iskren je Clooney. Na kraju dodao i da je glumicama još gore nego njihovim kolegama.

Međutim, glumac ipak neće napustiti filmsku industriju.

George Clooney wenn
Hoće da postane režiser (Foto: WENN)

Otkrio je da je režija njegova velika ljubav. „Ja stavarno uživam mnogo u tome. Imao sam i uspešnih i manje uspešnih filmova, ali sve je to deo radnog iskustva. Ono što hoću da kažem da je sve to veoma zabavno“, rekao je George i dodao da je beskrajno kreativnije raditi režiju od glume.

Podsetimo se, holivudski zavodnik se već oprobao u režiji:

  • 2002 – Ispovest opasnog uma
  • 2005 – Laku noć i srećno
  • 2008 – Prljava igra
  • 2012 – Martovske ide
  • 2014 – Operacija: Čuvari nasleđa

Inače, glumac je još 2014. godine u intervju za The Christian Post otkrio da više voli da je iza kamera. „Režija i pisanje su veoma kreativni poslovi“, izjavio je tada on i dodao da je sve u vezi režije učio od najboljih. „Radio sam s braćom Coen, Alexanderom Payneom,… Gledao sam šta rade i to sam ‘ukrao’. To je teorija!“, kroz smeh je rekao Clooney.

Ostaje nam da vidimo da li je komedija Hail, Cesar poslednja njegova uloga na filmskom platnu.