in

Edita Aradinović: Ne uzimam bakšiš na romskim svadbama


Pevačica Edita Aradinović će nakon duže pauze večeras u 21h održati koncert na “YUBOX” muzičkoj platformi, gde će premijerno predstaviti spot za novu pesmu “Dom”.

Pored svojih numera, Aradinovićeva će izvesti i hitove Dina Merlina, Bijelog dugmeta, Zdravka Čolića i drugih pevačkih imena.

Edita otkriva kako podnosi rad na romskim proslavama i bakšiš koji joj se nudio, a pored toga priča i o aktelnostima u njenom privatnom i poslovom životu.

“Radila sam na romskim proslavama. Ljudi su fenomenalni, gostoljubivi, pravi domaćini. Ispoštovana sam od trenutka kada uđem u prostojiju dok se ne vratim kući, i to maksimalno”, rekla je Edita, a potom odgovorila da li je kući odlazila punih džepova bakšiša.

“Ja stvarno nikada nisam uzimala bakšiš. Možda će zvučati pretenciozno, nisam gadljiva na novac, ali moj stav prema tome je lični, prosto ne želim to. Dogovorim se za određenu cifru, a bakšiš ne uzimam”, rekla je pevačica.

Edita ističe da uživa slušajući narodnjake, te da u kafani često poručuje pesme pokojnog legendarnog pevača Sinana Sakića.

“Volim narodnjake. Volim Sinana Sakića, ali nikada nisam lomila čaše u kafani”, rekla je Aradinovićeva.