in

Edita Aradinović: Procvetala sam bez ‘Ministarki’


Pevačica Edita Aradinović bila je najpoznatija kao zaštitno lice grupe Ministarke, zbog čega je javnost ostala u šoku kada je ona objavila da napušta popularnu grupu. 

Iako su se kuloarima širile različite priče – od navodne kazne koju je morala da plati do zabrane javnih nastupa, Edita bez prekida nastupa, a uskoro će objaviti i prvi solo album. O danima u grupi ima zanimljivo mišljenje.

„Procvetala sam otkako sam napustila Ministarke! Sve što sam uradila uradila sam da bi bilo bolje. Da li sam bila dobro ili ne u tom periodu nije važno – važno je da sam sada dobro,“ rekla je Edita Ekskluzivu i prokomentarisala novu pevačicu Jovanu Pajić.

„Jovana je vrh lik, vrh pevač. Meni je mnogo drago da se vratila na scenu, želim joj puno sreće i da bude pametna u svojim odlukama i radu.“

https://www.instagram.com/p/Bqhz7_BlXPv/

Edita se povukla sa javne scene u martu, zbog teške bolesti o kojoj nije otkrila detalje, a u međuvremenu je prestala da bude deo grupe Ministarke, sa čijim producentima se sudila.

To što se dešava između nas u grupi traje već duže vreme, a to ko je bio u pravu ostavljam Bogu da presudi”, otkrila je tada priču Edita Aradinović, pa progovorila o pravim razlozima zbog kojih se povukla sa javne scene, što joj nimalo lako nije palo.

Trenutno sam u postoperativnom programu. Da se neko ne bi uplašio, moram da istaknem da nisam životno ugrožena. Sada je sve u redu, ali iza mene su tri ozbiljne operacije obavljene pod totalnom anestezijom”, istakla je Aradinovićeva za Story, ali do danas nije otkrila o čemu je reč.