Ekrem Jevrić ulazi na Farmu?!

Balkanski Borat, Ekrem Jevrić, nedavno se vratio u svoju rodnu Crnu Goru gde je dočekan, kako kaže “k’a kralj”. Zbog enormne popularnosti koju trenutno uživa, čini se da će upravo on biti jedan od glavnih aduta treće sezone srpske Farme.

Imao sam. Razgovarao sam sa Banom Obradovićem. To je manađer koji radi sa pevačima iz Beograda. On je hteo da me poveže sa Sašom Popovićem. Obećali su mi da idem na „Farmu”! Ja sam rek’o nema problema, ali moramo da napravimo jedan kontrakt. To počinje u septembru. Ako mi napravimo taj dogovor, ja ću da se vratim iz Njujorka opet i da odradim taj pos’o u „Farmi” tri meseca. Ima da se potrudim. Pevaćemo i ja ću da ih zabavljam kroz pesmu, to društvo, sve što bude tu sa nama i oni će da nas snimaju i da gledaju. Od tog snimka oni treba isto dosta para da zarade, a ja ću da reklamiram njima sve to što mogu da uradim. Oni i mene isto treba da plate.” izjavio je Ekrem za Press i dodao da bi voleo da upozna Sašu Popovića otkrivši svoje pretenzije ka Grand produkciji.

Tu će biti kao raznih pevača, onih poznatih i onih novih. Biće dosta toga naroda i zabavljaćemo se i gubićemo vreme i tako. Mene bi milo bilo da se sa Sašom Popovićem nađem. Ja bih sa njim voleo da razgovaram o svemu, od „Farmi” do koncerti, i voleo bi’ da me stavi na „Grand” da otpevam par pesama da me gleda ceo svet. Ja ću to da otpevam stvarno pravilno. Vidim da u „Grand” peva dosta pevača, onih mladih amitera, kojima viču dobro, nedobro i odlučuju pevaju li dobro ili ne. Ima dosta lepih, zgodnih ženski.

O bože! :)

Povezane vesti

Back to Top